Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Gubim na težini ?!?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Gubim na težini ?!?

Zatrudnila sam s 65kg a rodila s 79kg. Kada sam došla iz rodilišta imala sam 67kg a sada nakon četri dana imam 65kg. Smijem li toliko izgubiti u svega 9 dana i može li to utjecati na dojenje? Istina je da ne jedem u večim količinama ali ipak imam minimalno 4 obroka.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam ostala trudna sa 63 a u trudnoći dobila 18 kg. a sad manje od 3 tjedna nakon poroda imam 66 odnosno 15 kg. manje stoga se i sama bojim da mi mlijeko ne oslabi ali znajući da jedem 3-4 obroka dnevno zaboravim na tu brigu jer dok znam da se zdravo hranim a beba napreduje na kilaži tada znam da za brigu potrebe nema. :D
    [/u]
    Andrej 11.07.2006.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim da nemaš razloga za brigu jer to sve što je otišlo, otišlo je prirodno, a ne pod utjecajem neke dijete ili izgladnjivanja! No ustalom najvažnije je jel imaš mlijeka ili ne, ako ti je s mlijekom sve ok onda stvarno nemaš razloga za brigu, ali ipak pripazi na prehranu i što i koliko unosiš u organizam tijekom dana - važno je da nisi gladna!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Cure, mlijeko ne može "oslabiti"!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otišla ti je voda, ne brini.
    Ja sam zatrudnila sa 70 (visoka sam 182cm), išla roditi sa 89, došla doma sa 78 i nakon nekoliko dana imala 74 kg, bila sam sva natečena prije poroda, puna vodurine i to je odlazilo još 7 dana nakon poroda.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hvala cure

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedi vise!
    prije poroda sam imala idealnih 58, na porodu 68 a nakon poroda 59 kg. tjedan-dva nakon poroda sam pala na 56 i osjecala sam se bas iscrpljeno i slabo, iako sam jela ENORMNE kolicine hrane (npr, za veceru u 22h dva tanjura juhe, lonac povrca i nekoliko snicli s prilogom, a u 5 ujutro pri dojenju zeludac mi je krcao od gladi!).
    sad nakon dva i pol mjeseca imam opet 58kg i sve se nekako vratilo u normalu.
    stvaranje mlijeka dosta iscrpljuje a vjerojatno i bebac puno papa, pa dok se ne uspostavi ponuda i potraznja tvoje tijelo pojacano radi i crpi puno energije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •