-
zvuči ok,al gdje da nađem te sastojke,u svom selu?
od trgovina imamo billu i mercator
-
Sto se tice Coca-Cole, moj frend a inace lijecnik i homeopat, preporucio mi ju je za sve probleme oko probave, tj. ako se pokvari zeludac, pojede nesto pokvareno... On je dobio trbusni tifus u Indiji, i coca cola je bila dio terapije. Kad god nisam bila sigurna u porijeklo namirnica, popila bih je i preventivno.....Vrijedi znati!
-
Maria, jesu to negativni svi nalazi :D
Kuhaj mu normalno samo pazi da nije masno, jako začinjeno i da baš ne jede šljive, naranče, mlijeko...
-
jesu,samo mm paničari i izluđuje me
on je normalan i veseo ,rekao bi da ga nekaj boli ,valjda
-
Pa nakon takvog proljeva treba će mu barem mjesec dana da mu se sluznica oporavi.
Nek ti pije što više jogurta, ako voli..
-
-
-
imamo kruto agregatno stanje :D
-
:D a sad mužiću ubaci malo Portolaka u kavicu, da se ima čime zabavljat
-
kruto agregatno stanje je potrajalo cca 5 dana da bi se porljev bio opet vratio,no sad je sve ok
samo kaj je on izmršavio,koliko mu vremenski treba da se vrati na svoju kilažu?
apetit ima ko vuk,jede sve u zadnjih 8 dana kako je bila zadnja proljevasta epizoda
-
Curke, nisam nasla da je itko napisao a mozda sam i previdila ovako kasno ali ima Prolife u ampulama i cini mi se da je djetetu lakse hendlat tekucinu iz ampule u malo vode ili caja nego tableticu. Mi smo prije par dana imali epizodicu proljeva i pedica je preporucila 2X1/2 ampule dnevno.
Maria, super vijesti za kikica.
-
moj je jeo prolife u tabletama
ma grozno je bilo,drugi put je i povraćao i imao proljev
na svu sreću što je svjestan sebe ,pa je koristio tutu za kakanje i lavor za povraćanje.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma