Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: balkon bez pločica

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno balkon bez pločica

Kako još uvijek nemam neku varijantu balkonskih pločica u glavi, kao privremeno rješenje bi neku drugu varijantu. Trenutno je tamo smao beton (bez glazure). Da li netko od vas ima neku ideju? Da nije skupo, a i da si sama to mogu napraviti. Inače balkon je natkrit i na sz strani, šuma je ublizini pa ima dosta vlage.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

premaži ga bojom za beton.lakše je održavati dok ne smisliš što ćeš s pločicama.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo stavili drveni pod (letve) i njih impregnirali lanenim uljem, super izgleda a troskovi su bili minimalni zahvaljujuci mojem spretnom suprugu

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo kupili onaj tepih stazu jer nam je balkon širok 1m, a dug 6, s onim čepovima ispod, tako da i kad padne kiša, jako brzo se osuši.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Postoje drvene ploče baš za balkone. Izgleda ko da imaš parket na balkonu (e baš sam objasnila). Mi to po ljeti imamo gore na pločicama.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

adrijana, kako to funkcionira? je li drvo glatko, može li dijete sjediti na njemu? kako se čisti, je li lakirano? pretpostavljam da moraš povremeno podići te ploče i očistiti ispod? i na kraju, gdje ste kupili?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    mi smo kupili onaj tepih stazu jer nam je balkon širok 1m, a dug 6, s onim čepovima ispod, tako da i kad padne kiša, jako brzo se osuši.
    i mi smo. I prezadovoljni smo, iako mu je rok trajanja neke dvije godine. Mislim da cemo ga iduce godine mijenjati.
    I super je za odrzavanje. Samo ga usisas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •