Konačno da se opet i ja javim pa barem i na ovaj način tražeći pomoć.
Naime više ne znam što da radim,sva sam van kontrole što se josipa tiče.Na kraju sam svakih snaga i strpljenja.Svaki put kažem sebi da ću se srediti,naoružati strpljenjem,iskulirati se,ali nažalost ne uspijevam.
Učemu je moj problem?Josip je toliko živo dijete da mi se ponekad čini da graniči sa zločestoćom,nema mira ni kada spava,a čim otvori oči mu je akcija pa sve dok ih ne zatvori.Jednostavno,ma i nije tako jednostavno,više ne znam kako da postupam s njim.Ne znam kako da se zabavimo,a da on ili ne visi na meni ili krnjauče jer mu je nešto,a ni sam ne zna što.Ponekad mi ide na živce da bi ga najradije nalupala da se umiri i da me malo pusti na miru,pa što god vi mislili o tome.Nekad sam toliko na granici da se izvičem na njega,a poslije mi bude žao jer me on gleda potpuno zbunjen i ništa mu nije jasno zašto se ja to derem na njega.Znam da to nije dobro ni za njega ni za mene,pogotovo njega.Ponekad pomislim da stvarno nisam zaslužila biti mama jer sam tako zločesta i gruba pa nije ni čudo da je i josip takav,nervozan i zločest.Ustvari nedostaje mi samo malo strpljenja i samokontrole i ne znam s kim da porazgovaram o tome.Htjela bi riješiti taj problem jer znam da nije mali i da će se to na ovaj ili onaj način odraziti na josipu,ma već se odražava.
Zadnje vrijeme neće da jede,okreće glavu,baci mi žlicu,pljune,e a ja onda poludim i svašta mu izgovorim.On više i ne reagira na takve situacije samo je zbunjen i pomalo uplašen.Možete me osuđivati i misliti o meni što hoćete ali mi na taj način ne pomažete jer i ja o sebi mislim svašta.Znam da će malo koja mama ovako nešto napisati jer ju je stid što će drugi reći.Istina,ali ja se više sama ne mogu nositi s tim.
Molim vas pomozite mi nekim savjetom ili kome bi se mogla obratiti za pomoć,treba mi razgovor!Tužna sam i žalosna što sam takva prema njemu,a on treba samo malo ljubavi i pažnje,treba svoju mamu koja mu se ne zna dati.