Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dali je ikako moguće??????????

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Dali je ikako moguće??????????

Drage moje,
    rodila sam prije četiri mjeseca, dijete je rodjeno sa manjom porodjajnom težinom i navodno kako su mi rekli u rodilištu ne mogu ga dojiti jer je pre sitno da vuče iz dojke i da im uvučene bradavice. Kako mi je to prvo dijete i nisam imala pojma o dojenju, ja sam to shvatila ozbiljno i nisam se trudila više oko toga. Bilo mi je jako žao. Izdajala sam se i davala mlijeko bebi, a beba nije htijela dojku. Nakon par dana mlijeko mi je nestalo....
    Zanima me (sigurno je to jako glupo pitanje) dali je ikako moguće uspostaviti ponovno kontakt dojenja iako mi beba ima 4 mjeseca? :?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Naravno da je moguce da dojis.
    Mozda da za pocetak procitas tekst na portalu
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=603.

Ako se odlucis na relaktaciju ne bi bilo lose i da nazoves SOS telefon, "uzivo" je puno lakse rjesavati probleme nego preko telefona. Ili se javljaj ovdje pa cemo pomoci koliko mozemo. Sretno!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Popravak (smotana ja ): lakse je rjesavati probleme preko telefona, nego forumom.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Probaj svakako,meni još ništa u životu nije pružilo veće zadovoljstvo od dojenja moje curice,to je jednostavno neopisivo.
    Sretno

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Probaj svakako,meni još ništa u životu nije pružilo veće zadovoljstvo od dojenja moje curice,to je jednostavno neopisivo.
    Sretno
    Potpisujem i želim puno ugodnih zajedničkih trenutaka u dojenju tebi i tvojoj curici

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala svima na lijepim riječima i podršci. Nadam se da ću uspjeti "pokrenuti" proizvodnju mlijeka kod sebe.
    Ako ima koja cura sa sličnim problemom kao i ja, zamolila bih je da se javi i napiše par riječi o postupku ponovne relaktacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •