-
Slažem se da se dojenje donekle "isfilozofiralo", ali mislim da je to nužna posljedica današnjeg načina života, ali i toga što se znanje i pomoć oko dojenja, koju su naše bake primale od žena kojima su bile okružene.
No, da nije sve uvijek bilo tako jednostavno, vidi se recimo ovdje, malo o povijesti dojenja:
http://www.childbirthsolutions.com/a...east/index.php
Ja sam, kad sam bila trudna prvi puta, prije više od pet godina, na jednom drugom forumu, isprintala sve najvažnije topice, sve što mi se činilo najključnije, neke u kojima su mame imale probleme, neke u kojima su samo hrabrile jedna drugu, i to mi je bila biblija, to sam stalno nosila sa sobom i dan danas znam te topice gotovo napamet.
I tamo zaista JE bilo problema i problema, al ono što je indikativno je da sam ja imala nekakve sasvim druge probleme, koji mi ne bi pali na pamet (iako sam imala zapravo vrlo malo problema s dojenjem, gotovo ništa). Dakle, koliko god se pripremala na neke sam stvari bila nepripremljena. Dojenje je vrlo osoban doživljaj, s puno osobnih i faktora vaše, jedisntvene okoline i probajte se ne opterećivati kad pročitate tuđe probleme. Svakako, naučite iz toga sve što možete, ali ne bojte se da će isti takvi pogoditi i vas, ako i hoće, možda ćete se i lakše i bolje nositi s time. A možda će biti i teže.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma