-
Ja sam imala takvih nedoumica. Ne samo u dojenju. Ja sam u vjecnoj nedoumici jel mi starije dijete uskraceno naustrb mladjeg. :/ Pokusaj koliko god mozes ostaviti situaciju za starije dijete kao sto je bila i do sada. Kad ne mozes, onda ne mozes. To je onda tvoja granica i ni ti sama to ne mozes promijeniti, a dijete treba nauciti izaci nakraj s frustracijom.
Nakon rodjenja drugog djeteta sam cesto znala bezveze zagalamiti na starije dijete i onda se sa smjeskom obratiti mladjem. Ili bi me starija pitala za dojenje, ja bi rekla ne mogu sada pa nakon minutu dala mladjoj da doji.....Valjda sam napravila stotine takvih greski. I sada mi je krivo radi toga. Ali tu nista ne mogu osim truditi se da bude bolje u buducnosti. Vrticka psihologica mi je rekla da je uvijek vazno pokusati najstarijem djetetu osigurati odrzavanje polozaja kojeg je do tada imalo. Jer ce tako stvari prije sjesti na svoje mjesto.
Kad ovo pisem, ne mogu da vjerujem, mladja kcer mi ima preko osamnaest mjeseci i ja jos nisam nacisto s nekim frustracijama i promjenama koje su nakon njenog rodjenja nastale. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma