Branka, sori, na poslu ludnica, a gledam ovo od jučer i nikako da stignem odgovoriti. Jel mi vjeruješ da sam se ja neki dan zapitala da nije li Nola tako sitna jer je dojila u tandemu veći dio života. E, trebala si vidjeti kako me ivka pogledala, ono "ti si luuuuuuuda", ali hoću reći potpuno razumijem da se tako možeš osjećati. Ali, realno, brojke ti govore da Lana sjajno napreduje, a ako imaš nekih dilema, zagledaj se u nju, onak majčinski, pa ćeš i sama znati
Što se tiče dileme oko Lee, i to razumijem jako jako jako i zapravo je nevezano uz tandem, znaš i sama da bi takve dvojbe sigurno imala i da nije dojenja. I tu ti zapravo nema neke posebne mudrosti, još će te dugo mučiti strah oštećuješ liijednu nauštrb druge. Opet, recept je jednostavan, a kompliciran, radiš najbolje što možeš, promišljaš što radiš, poštuješ i i voliš, sjetiš se Juulove "teorije grešaka" i, mislim da niti jednu nećeš oštetiti trajno. Ako ti je za utjehu, meni je sada (3 i 5) malo lakše s tim osjećajima "zakinutosti" jer su oni sada, iako ne cica Jan više, još i više jedan jako skladan tandem i stvarno se neobično vole. Čini mi se da, što smo radili, radili smo ipak dobro.