Duplice samo ti dojdi k nama.
Kod nas hm...
Ne znam sta bi napisala
Ajmo s brojkama, mlađa dobila oko 4 kg, starija ne znam točno, al kilu dve sigurno, ja ne znam koliko sam izgubila, al dosta jesam sigurno jer sam sad uspjela uć u neke hlače, inače sam bila na preko +20, nisam ni brojala. Glad mi je sad puno manja nego na početku.
Mene u zadnje vrijeme smeta A. dojenje, iako mislim da ne doji puno, ne pitajte me za broj jer ne brojim, al sigurno više od 3 puta. BAš mi se unutra javi onaj ružni osjećaj da ne mogu, da ću puknut ako ju ne maknem s cice, nije to uvijek, često kad se po danu uspavljuje na cicic, a traje dugo i inače kad malo duže traje podoj. Mlađa dobila zub pa sad ponekad i ona zastruže s njim, brrr, iako sam bila vesela zbog zuba sad bi mi bilo draze da je dosao kasnije.
Nisam pomišljala o prekidu, valjda zato sto uopće ne znam kako bi to izvela dok jedna siše.
Mi smo A. noćne podoje ukinuli, ali sad se budi oko 5. i žica, pa smo se dogovorili kad dodje sunce i čim malo svane evo nje i to mi je koma ujutro. Jer ponekad se probudi prije tog sunca i cvili, pa nas sve razbudi, pa ju zagrlim, pa onda se mlađa budi i njoj dajem, a ovoj okrenem leđa, pa tu nastane raspašoj jer bi se samo grlila, a ja zbog položaja ne mogu. Uf, kad uopće počnu dojit da ih se može naslonit oboje na ramena, pa nek razvlače brate unedogled.
Moram se pohvalit da u našem parkiću imamo 3 para tandema, za koje znam, a možda nas ima i još.
Ti izlasci van su mi super jer nikad ne traži, seka je u marami i zna da ne može dobit.