Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Odjeća i dojenje

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Odjeća i dojenje

Pitanje je prilično banalno, ali ne znam gdje ga ubaciti a da ne otvaram novi topic, pa evo...

Neki dan sam u Kamarisu kupovala vreću za ukakane pelene, pa mi je žena pokazala lijepe majčice za dojenje (bile na sniženju). I onda sam shvatila da ja toga uopće nemam, niti sam o tome ikada razmišljala. Ne govorim o potrebi za takvim majcama za po doma, već za odlaske van (šetnje, gosti, kavice s frendicama). Kako ste vi to riješile?

U početku, dok je beba još jako mala, vjerujem da izlasci neće biti dugi (ili se varam?) pa će biti dovoljno vremena da se vratimo kući i papamo. A kako kasnije?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma, nemoj se uopće s tim zamarati. ja otpočetka nosim obične majice, zadignem i gotovo. ako želiš, možeš si preko ramena prebaciti tetru (u početku, dok ti je još malo čudno dojiti posvuda ). možda će ti i košulja biti zgodna.

sve više uviđam da ti trebaju samo tri stvari kad se dijete rodi: mama, cice i marama.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni su košulje bile najbolje

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala ivy!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Odjeća i dojenje

Nemoj trošiti lovu na to. Digneš majicu, cicu izvadiš od ispod i općenarodno veselje. Diskretno je, a ako ti je potrebna dodatna diskrecija, pali ova fora s tetrom.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja isto nisam imala nikakvu spešl odjeću za dojenje; zadigla sam majicu gdje je trebalo i vozi

jedino sam imala "preodojeći" grudnjak

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja imam 2 majice bez rukava i jednu s kratkim rukavima od Kamarisa, ali uopće ih ne nosim...tu i tamo ih obućem za po doma da baš ne stoje...uglavnom propala investicija ( kupila ih kada sam rodila Piu )

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sve to htjela pribavit-i nekako nisam stigla. Dobila sam par grudnjaka koji su mi bili ok jer sam mogla umetnit jastučiće da mi ne curi milk. A majice i sl-meni su odgovarale one sa veelikim dekolteom , pa ih samo izvalim van s gornje strane -meni je bilo važno i gušt vidit bebača kako jede, a ne da ga pokrije majica

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

sad bi ja uletila sa "zar to postoji? cemu?"
    cure su ti lijepo napisale. dodala bi jos majice koje imaju gumbice do ispod prsa. ako puse za kriza da ne dizes majicu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

eeeeeeeee
    a ja toga nemam a treba mi
    razumece mamice sa viskom kila
    samo zadignes majicu
    a ispod cice ispadne i slauf
    sa strane se sve vidi
    zato sam ja nosila kosulje dok nije postalo pretoplo
    a sad ionako ne trazi cicu kad smo napolju.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jedino sam morala paziti ljeti da ne obučem haljinu koja nema kopčanje naprijed jer nju ne bi mogla zadignuti. hm, kad bolje razmislim i nju bi zadigla da je bila frka

jelka, kao što su cure napisale, ne treba ti ništa posebno od odjeće. beba i tako svojim tijelom pokrije sve što si ti eventualno otkrila.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    beba i tako svojim tijelom pokrije sve što si ti eventualno otkrila.
    a što je veća, to bolje pokriva.

da, jedino mi haljine fale...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo sad jedne kontre!!!
    Kupila sam u hm-u u austriji 2 majce za dojenje i iz njih se ne skidam (za po vani). Nose se bez grudnjaka,super drže cice i lako ih je zvaditi i tutnuti bebi u usta,a da se pri tom minimalno golotiš.
    Moram priznat da moj šlauf oko trbuha baš i nije za pokazivanje zadignutom majcom.
    Niš ni slično nisam vidla kod nas u hr......

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A, šta će izmisliti za nas koje obje cice istovremeno moramo imati vanka- na jednoj se papa, a druga se masira i mazi !

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Uh, baš mi je drago da sam vas ovo pitala. Kak je to zapravo najnormalnija stvar, a jedna sitnica te tak može izbaciti iz takta ako ne znaš dovoljno. 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •