-
Fotka dojenja izazvala proteste????
Fotka dojenja izazvala proteste
Ovo je dojka koja je toliko šokirala Amerikanke
Fotografija dojenja objavljena na naslovnici američkog magazina BabyTalk izazvala je buru kontroverzi u zemlji u kojoj dušobrižnici prikaz obnažene dojke u bilo kojem obliku smatraju potencijalno štetnim za mladež
BabyTalk je magazin čija su publika velikim dijelom mlade i nešto starije mame, a urednica Susan Kane izjavila je da je ovakvom naslovnicom htjela testirati javno mnijenje u vezi s rasplamsalom debatom o dozvoljavanju dojenja na javnim mjestima.
Nevjerojatno je koliko je puritanizma u današnjoj Americi. Jasno je da proteste čitateljica treba gledati u sklopu veće rasprave o dojenju u javnosti, rekla je.
U samo tjedan dana nakon što je magazin izašao redakcija je primila više od 700 protestnih pisama vezanih uz naslovnicu, što je više nego i za koji članak u posljednjih nekoliko godina.
Bila sam šokirana ogromnom dojkom na naslovnici vašeg magazina, napisala je jedna čitateljica.
Poderala sam ga jer nisam željela da moj 13-godišnji sin slučajno vidi golu dojku na naslovnici, tvrdi druga.
I dok dojenje postaje dozvoljeno na sve više javnih mjesta u Sjedinjenim Državama, očito je da je za dobar dio javnosti gola dojka još uvijek previše šokantan prizor, bez obzira u kojoj funkciji bila.
T-Portal
ponedjeljak, 31.07.2006.
http://www.tportal.hr/fset.html
Cice i guzice koje nas "pozdravljaju" iz dnevnih tiskovina nisu problematične, a prekrasno dijete koji jede najzdraviju hranu na svijetu nekog smeta. Bolesni su ti koje smeta prekrasan prizor.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma