-
sorry curke, ali ja mislim da ste vi te koje imate problema sa dedama i bakama, a ne vaša djeca....bez uvrede, molim, samo iznosim svoje viđenje.čitam, čitam i ne mogu se oteti dojmu da ste vi te koje imaju "strah" od vlastitih roditelja (a i svekija). cijelo vrijeme govorite o tome kako vi znate što je najbolje za vaše dijete - a to nisu dede i bake. zašto? ako su normalni ljudi...? šta je nenormalno u tome da dijete spava kod njih? da ide s njima na more? naravno da nećete dijete rukama i nogama gurati u kuću u koju ne želi ući, ali da li ste im uopće dali priliku? netko je rekao da mu je dijete prvi puta spavalo kod bake sa 4,5god? samo godinu i pol prije škole? nije li to malo pretjerano?!? od kuda toliko nepovjerenje? netko je rekao:" tko uostalom kaže da dijete MORA imati baku i dedu?" :shock: pa ako ćemo tom logikom, nitko nije nezamjenjiv, jel tak?
naš mali je od prvih dana bio u kontaktu sa bakama, dedama i prabakom
ne sjećam se točno kada je prvi put prespavao kod njih, ali sigurno nije bio stariji od godine dana. nikakvih problema nije bilo. obožava ih, oni su uključeni u njegov odgoj, idu na more, skijanje, na vikendicu....to je jedan poseban odnos (i ja sam tak bila sa svojom bakom). ipak tam može "nešto" šta doma ne može
i nikad mu to ne bi oduzela. TO bi bilo sebično. i ne bi to opravdavala riječima da ja znam kaj je najbolje....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma