Nitko nije govorio o 2-3 tjedna. Već o par sati mjesečno.Luna Rocco prvotno napisa
Ja mislim da se dogovorom sve može riješiti pa i 151 put reći da nadohrana počinje od 6 mjeseci.
Djedovi i bake (hajde...95% njih, da isključimo nužni statistički podbačaj) imaju osobit odnos sa unucima. Ja sam imala, MM je imao i mislim da je suštinski krivo djecu odvajati od baka i djedova, ma kakvi bili, zbog toga jer im oni žele dati čokolino prije 6 mjeseci. Oni su tako podizali djecu i mislili da je tako ispravno. Mi na drugačiji način "podižemo" djecu i mislimo da je tako ispravno. Naša djeca će na treći način uzgajati djecu i vjerojatno će biti nas koji će misliti da je to krivo. Po meni je to samo nužno postojeći generacijski jaz. Slažem se, ima jogunastih i nepodnošljivih baka i djedova, ali ima također svakojakih majčinskih instinkata.
Kako će dijete znati da li želi ostati kod bake kad u svojim roditeljima osjeća otpor prema tome? Ako nekome ne dadneš šansu da se upozna i kao žandar strepiš nad mogućom interakcijom..kako će dijete upoznati istinsko JA svoje bake ili djeda? Možda stvarno sa 18 godina.

Odgovori s citatom