Citiraj anki prvotno napisa
Citiraj meda prvotno napisa
ja nemam problem s bakama i dedama, ali mislim da je zahtijevanje da se dijete ostavi spavati kod bake i dede pretjerano.

...dijete (recimo vise od tri godine) ne bi bilo malo i na samo s bakom i dedom, ako vec moze biti u vrticu ili s tetom cuvalicom :?
ovo mi nikak nije jasno :?
pretjerano je da baka želi da unuci prespavaju kod nje? zašto? daj mi neki objektivni razlog - govorim za slučaj da su normalni ljudi i da ste vi u normalnim odnosima. jel to zato kaj si TI rodila tvoje dijete i ono je samo TVOJE i TI si ta koja će odlučiti kad i gdje će ono ići? to su onda neki drugi problemi i razlozi...
rekla si da tvojoj mami nikad ne bi palo na pamet da traži da unuk(a) prespava kod nje...mene bi to zabrinulo. i ražalostilo.

a pazi tek ovu usporedbu...ako već mogu dijete ostaviti sa potpunim strancima, ha onda valjda mogu i sa bakom :shock: ko da je baka neki najgori izrod nedostojan tvoje djece...

ne znam zasto si tako negativna i pomalo agresivna, ja se puno slazem s onim sto si napisala, i ti i virgo :?

samo ja jednostavno ne vidim potrebu za spavanjem kod bake u tako ranoj dobi, niti mislim da je ok to traziti s bakine strane, ako to nije i zelja roditelja, kao sto slucaj je u pocetnom postu.

a ovaj tvoj komentar na moju usporedbu bake i stranaca (cuvalica i vrtic), pa to sam i ja rekla, ti si samo nadodala ono sto se namece samo od sebe kao zakljucak.