Citiraj anchie76 prvotno napisa
Sto ako dijete nema ritam hranjenja kao sto ga nije imao moj? Sto ako mama ne uspjeva izdojiti nista mlijeka kao sto nisam uspjevala ja?
Ama ništa...sačuvaj Bože...ja kažem da ako se put želi naći da će se naći..
Moje cure nisu imale ritam i jele su kad su jele..svaka 4 sata ili svakih 20 minuta. Srećom, ja sam se uspijevala izdojiti i nije bilo frke, ali redovito bih donosila "svježe podojeno" dijete na druženje. I moje su bake na 250 km, a moja djeca se otimaju kod koje će none otići spavati ...Naše none su relativno često u posjeti, bile su mi velika pomoć kad su se bebe rodile, mi smo relativno često u Istri i mojoj djeci je ta velika i topla obitelj nešto što se podrazumijeva.

I da nije iskljucivog dojenja, ne vidim zasto bi dijete prvih 6 mj moralo biti ostavljeno kod DiB? :? Zasto se oni ne mogu doci igrati s njim, ili se prosetati u blizini kuce? Zao mi je, ali u toj dobi, jednostavno ne vidim od kakve bi prednosti za dijete bilo da se druzi s DiB... Za DiB razumijem, ali za dijete ne.
ovo ostavljeno zvuči jako....zastrašujuće...zamijenimo to sa...povjereno baki i djedu. Može bti povjereno baki i djedu na pola sata u šetnji ispred kuće. Mogu doći kod tebe na pola sata. Ali po meni je ključno ostaviti ih same s djetetom to kratko vrijeme. Prednosti...percipiranje dobre atmosfere bez nervoze majke? Gradnja spontanog i osobnog odnosa od samog početka?

Ne znam..možda griješim.