Ama ništa...sačuvaj Bože...ja kažem da ako se put želi naći da će se naći..anchie76 prvotno napisa
Moje cure nisu imale ritam i jele su kad su jele..svaka 4 sata ili svakih 20 minuta. Srećom, ja sam se uspijevala izdojiti i nije bilo frke, ali redovito bih donosila "svježe podojeno" dijete na druženje. I moje su bake na 250 km, a moja djeca se otimaju kod koje će none otići spavati ...Naše none su relativno često u posjeti, bile su mi velika pomoć kad su se bebe rodile, mi smo relativno često u Istri i mojoj djeci je ta velika i topla obitelj nešto što se podrazumijeva.
ovo ostavljeno zvuči jako....zastrašujuće...zamijenimo to sa...povjereno baki i djedu. Može bti povjereno baki i djedu na pola sata u šetnji ispred kuće. Mogu doći kod tebe na pola sata. Ali po meni je ključno ostaviti ih same s djetetom to kratko vrijeme. Prednosti...percipiranje dobre atmosfere bez nervoze majke? Gradnja spontanog i osobnog odnosa od samog početka?I da nije iskljucivog dojenja, ne vidim zasto bi dijete prvih 6 mj moralo biti ostavljeno kod DiB? :? Zasto se oni ne mogu doci igrati s njim, ili se prosetati u blizini kuce? Zao mi je, ali u toj dobi, jednostavno ne vidim od kakve bi prednosti za dijete bilo da se druzi s DiB... Za DiB razumijem, ali za dijete ne.
Ne znam..možda griješim.

Odgovori s citatom