Hvala curama na utvrđivanju gradiva o AP-u. Mislim da se svi zapravo slažemo oko toga da je odluka djeteta da li će, kada i koliko ostati nekoliko sati/pola dana/spavati kod DiB. Uvijek postoje iznimke (poslovni put, ozbiljnija bolest mame ili tate...). Žao mi je jedino što sam ispala aždaja zbog svojih postova na ovaj topic, ali nažalost moje iskustvo je takvo da se moja mama upristojila tek nakon žučne svađe zbog izjava pred S.i S.:"Ma pusti mamicu što priča, daj baka će ti bolje, znaš vaš dida nije baš normalan (posljedica ružnog razvoda), ti si mali Grga (Svenov vjerojatni nadimak kad poraste - posljedica prezimena)....", a najgori biser joj je bio pretrčavanje sa Stelom kolicima preko zelenog vala na crveno ("Pa stigla bih kaj se ljutiš - žena ima 62 godine i bolesnu kičmu..... :shock: )..............
Eto morala sam ovo ispucati iz sebe. Mislim da dobro reagiram kad ne dozvoljavam mojoj mami da bude saS. i S. bez nadzora, jer ako je ovakva sad dok imaju 18 mjeseci, kako će tek biti uskoro kad ju budu baš sve razumjeli.........?????????!!!!!!!!!! :? Hvala Bogu na normalnim i razumnim BiD![]()

Odgovori s citatom