-
Negdje na forumu je netko napisao otprilike ovako: "Roditelji su tu da dijecu odgajaju i čuvaju, a BiD samo ako baš moraju." I ja se u potunosti slažem sa time. Ja sam isto u jednoj teškoj i meni stvarno mukotrpnoj situaciji. Još nemamo svoju kuću i puuno nas je u jednoj, naravno kod muža. BiD su na katu u svom stanu, a mi u prizemlju gdje je i najveći "promet". Pošto smo svi zajedno moja soba mi je izvor mira i ne volim da mi se ulazi unutra i to sam jedva teškom mukom uspijela izboriti, ali čim napravim korak van iz sobe, eto ti Baaake. Žena ima na katu stalno otvorena vrata tako da nas čuje kad izađemo van i hop eto nje. Iz početka opće nisam kužila to, ali kad je i sama to rekla nisam mogla vjerovat. Uvjek sam odlazila k njima po dva tri puta na dan s Elenom, da ju vide, ali to njoj nije dosta. Dođe dolje kad ja npr. slažem doručak i onda iznad kolica doslovce viče, priča, .. P ELENA KUD SAD GLEDAŠ, PA BAKU GLEDAJ...ELENAA, i žena se ne gasi. I ja spuštam komentaare neke da skuži da je preglasna, da da dijetetu disati malo, ali ne, uvjek ista priča... I onda, kad sam kod nje, pa daj ju ostavi malo, ti si napravi nekaj itd.. a ja bježžž sa Elenom čim prije.... i sad se žali da ne dođemo k njoj. "Pa Ženo, zajedno žvimo, vidiš ju svaki dan!!!!"
Bila sam si super s njom prije dolaska Elene, ali saadd, mislim, žena si je sama to kod mene stvorila, nema prirodnosti i špijunira nas kad van izađemooo???!!! :shock:
I kako da ja sad budem obzirna i realna u tome da moje dijete viđa baku sada, a i poslije. Jednostavno se sva sledim od pomisli da bi ostala kod nje. Da, zaboravih napisat, žena ljubomorna kad Elena gleda djeda više nego nju. :shock:
I moram priznat da mi je jaako teško i mislim da ću puknut.
Zato na ovu temu mislim, da svatko ima opravdanih razloga da li će BiD čuvati, sat vremena, dva ili tri njihovo dijete ili uopće ne. I naravno, kad će dijete samo reći što i kako želi, tako će tada i biti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma