Povremeno čuva Stelu i Svena silom prilika jer nemam love za čuvalice a ne mogu bez auta vući dvoje djece u banku, giniću, zubaru..., no svojim stavovima i savjetima učinila je više štete nego koristi,
pa budi dosljednja, ako su ti tako mrski, nemoj im samo davati dijete kad tebi odgovara...

meni samo nije jasno kako da djeca (jednog dana) izraze zelju da ostanu prespavati kod BiD, kad ih uopce dovoljno ne poznaju, jer svako malo citam, jos je premalo, pa ne kod bid, moze kod nas ispred kuce, pa samo na pola sata, pa negdje - sto rece bubi - kad maturira valjda? a tko tad jos spava kod bid ?

inache potpisujem sve postove od virgo.

a za to bake i djede služe, da uskoče kad mame i tate ne mogu
ma nemoj. kao besplatne tete cuvalice uvijek spremne na gotovs. za to su dovoljno dobre, jel ?

jos nekako mogu shvatiti da postoji neka vrsta nelagode kod muzevih roditelja, al kod vlastitih ?! pa ni moja mama se ne slaze sa svim aspektima mog nacina odgoja, ponekad i ona procijedi nesto kroz zube. al znam da je razumna osoba i da ne bi nista uradila sto bi nastetilo mom djetetu il sto bi se potpuno kosilo s mojim uvjerenjima i nacinom odgoja. moja mala ima tu srecu da je jako bliska s mojom bid. i ona i moj dida sjednu tako za stol i njih dvoje piju chaj s medom il secerom - prava mala tea party. tu kolicinu slatkog jednom u tjednu mislim da ce dijete prezivjeti. bitna je divna uspomena koja ostaje. a nema dana da ne pita hocemo li ici kod njih u posjetu. eto, vec s 3 je izrazila zelju da se druzi s prabakom i pradidom. sto je napredna