Dugo nitko ne posdize pa cu ja jer se u potpunosti slazem i suosjecam sa svime sto ste rekle i koje imate probleme sa BiD.
Mi imamo vrlo slicnu situaciju samo je nasa B sa nama u kuci ili bolje da kazem ja sam zauzela njen teritorij.
Situacija je sjedeca: sveki mi je bila super dok mi nismo rekli da cemo se vjencati,ocito je mislila da sam prolazna ljubav,ali pomrsili smo joj racune.
inace svkar mi je umro i njoj je sinek bioigracka za manipuliranje 8 god.
ali da dodjem do situacije od kad se rodio malisa,ona je nemoguca.Ja od tada pa svi ovih 8,5 mjeseci njegovog zivota po njoj nisam ucinila za malog nista kako treba, a to sto ona radi sve protiv moje volje je perfektno.npr:mali sjedi i igra se B uletava u sobu i dize ga na ruke "jer bas bi ga malo ponosala".Kada sam joj rekla na fin nacin da to nije uredu jer ometa njegovu igru digla bi nos do plafona ili situacija kada nam netko dodje i zeli drzati malog on im ga doslovno otima iz ruku. Mislim dasamo zueli dokazai kako nam pomaze.O dolasku mojih roditelja necu ni govoriti jer ih ne moze smisliti. A to je moja najslbija tocka jer moji starci su u Vukovaru i djete vide svaka dva mjeseca,a ona im ga otima. Jednom sam posizila i pocela divljati pa mi je rekla da sam za psihijatriju.Sto biste vi na mom mjestu. A pravo stanje stvari je to da kad ga ona i malo pricuvaonda pet dana kuka kako je boli ruka i kicma, da joj je on pretezak itd....
Necu ni govoriti da me nije dva mjeseca pustila da sama okupam djete dok kad mi je jedan dan pocela solit ne to tako to ovako - izbacih je iz sobe

I tako da ne nabrajam situacije jer sam se vec dosta raspisala a o ovom bi mogla i knjigu napisati.
jedino cu reci svima nemojte dati da starci manipuliraju s vama jer to njima daje snagu a vama slabost, a to je bila moja najveca pogreska u zivotu!