Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Mama, vidi ovo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mama, vidi ovo

I ide moj Noah, spustenih gaca i pokazuje kako je navukao kozicu preko glavica.
    Annabel vristi a ja umirem od smjeha. Samo sto je ustao. I tako sav sretan kaze daj pet.

Imali smo dosta problema oko te kozice. Par puta je bilo skroz sljepljeno i jednom skroz upaljeno da smo morali na nasilno povlacenje kirurgu.

Dva puta smo koristili neku kremicu koja istanjuje kozicu da bi se lakse prevuklo.

Sve u svemu ja sam to njemu mozda jednom u mjesec dana malo navlacila da bi ocistila i cekala jer nismo htjeli na operaciju.

I eto sa tri i pol godine on je to sam prevukao.

Za one koji jos uvjek muku muce, nada umire zadnja.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Mama, vidi ovo

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    I tako sav sretan kaze daj pet.

Ajde baš mi je drago da ste to prebrodili...

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

baš si danas razmišljam o bojanovom pišeku, jer i mi muku mučimo s tim; baš super za Noaha, genijalno je što ste izbjegli operaciju :D

sad se i ja nadam da će bojan jednom ušetati spuštenih gaća

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Annabel vristi a ja umirem od smjeha. Samo sto je ustao. I tako sav sretan kaze daj pet.
    scena za film

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Joj Natasa, prvo sam se smrznula kad sam vidjela naslov (valjda od mora groznih vijesti u zadnje vrijeme), a ispalo je bas lijepo iznenadenje :D E pa cestitke, sretnom vlasniku

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

:D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

čestitke noah :D
    moj sven je prije par dana otkrio pišulinca i sad nema presvlačenja da frajer ne prošeta pišonju barem malo, koliko zasad ide.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

natasa, znaci ima nade za nas kojima je rupica na pisi jedva vidljiva... ne da ga ne moze preko glavica, nego ne mogu rupicu ni naci

Datum pristupanja
    Dec 2005

Genijalno :D

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo za Noah! :D
    Kod mog Tomice je uglavnom MM preuzeo brigu oko prevlačenja. Išlo je sporo, često puta je bilo bolno i znalo se upaliti, iako nismo ništa na naglo povlačili. Sve skupa, trajalo je preko godinu dana (točno koliko morala bih provjeriti u rokovniku ili u svojim postovima na temu pišulinac), ali i mi već oko mjesec dana imamo slobodnog pišonju!
    A da ne pričam što sve sad izvodi s njim: navlači, prevlači, vadi iz gaća... a onda ga još i M. zna provocirati: Ajde Tomica napravi velikog pišu, pa ga on onda dira da poraste pa onda oboje umiru od smijeha kako više ne stane u gaće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •