-
bol u peti
Ne znam da li netko ima sličnih problema i da li je možda već bilo govora o tome. Nedugo nakon poroda počela su me boliti stopala, posebno pete. Bol je najizraženija nakon odmaranja nogu, tj. kad se u noći ili ujutro ustajem iz kreveta i trebam stati na noge. Kako od ranije imam spuštena stopala, povezala sam to s tim kao i dodatnim opterećenjem stopala tijekom trudnoće a i sada, s obzirom da mi je bebač često u naručju. Kupila sam si posebne kućne papuče koje mi malo ublaže tu bol, ali je i dalje prisutna. Primijetila sam da mi odgovara masaža stopala, vjerojatno bi dobrodošlo i kakvo vježbanje, no zasad nemam vremena. Ima li tko kakav savjet ili da krenem po uputnicu za ortopeda?
-
Podižem temu, jer mene muči isti problem. Boli me desna peta ujutro pri ustajanju, i nakon 10 - 15 minuta nestane. Jeli iko zna išta o toj pojavi? Očito imamo ahilovu petu
Ja ću čekati još kojih tjedan, dva pa ću morati kod doktorice. mene je počela boliti godinu ipol nakon poroda.
-
pa šta je ovo, neki virus?
i mene počela boliti peta za poluditi, jedva hodam, tj.šepam...
-
Kod mene i dalje isto, ne ide na bolje. U međuvremenu čula da postoji tzv. trn u peti (koji se manifestira na taj način) ali nisam baš dobro shvatila što je to. Uglavnom, nešto kao krivo (deformirano) okoštavanje koje dok ne prestane uzrokuje bol u peti. E sad, ne znam jel kod mene to u pitanju ili jednostavno preopterećenost stopala.
-
Bogme, meni ne prestaje. morat ću izgleda po uputnicu i k ortopedu. zna li netko koliko godina, pardon mjeseci se dođe na red preko uputnice? Ili još bolje, ako netko zna nekog privatnika koji nije preskup?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma