Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Bojler u kupaonici

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Bojler u kupaonici

Zanima me da li imate bojler u kupaonici i ako da, da li ga gasite dok se kupate? U posljednje vrijeme me kopka ovo pitanja, jer me jedna moja prija isprepadala sa mogućim opasnostima oko bojlera.

Što mislite?

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da, obavezno dok se kupamo. Poslije ga opet upalimo i tako svaki dan. Što je sigurno, sigurno je (preporuka električara)

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nikad ga ne gasimo. ako ćemo pošteno, nikad nisam ni čula da je nekog ubilo za vrijeme tuširanja

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re: Bojler u kupaonici

Citiraj nikazd prvotno napisa
    Zanima me da li imate bojler u kupaonici i ako da, da li ga gasite dok se kupate? U posljednje vrijeme me kopka ovo pitanja, jer me jedna moja prija isprepadala sa mogućim opasnostima oko bojlera.

Što mislite?
    Imamo ga u kupaonici i ne gasimo ga za vrijeme tuširanja jer se ne volimo tuširati hladnom vodom, a kako je naš protočni...

Inače mi imamo fasadni bojler i zračnik na zidu, a i prozor je skoro stalno otvoren. Osjećam se sigurno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Re: Bojler u kupaonici

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Citiraj nikazd prvotno napisa

Što mislite?
    Imamo ga u kupaonici i ne gasimo ga za vrijeme tuširanja jer se ne volimo tuširati hladnom vodom, a kako je naš protočni...

Inače mi imamo fasadni bojler i zračnik na zidu, a i prozor je skoro stalno otvoren. Osjećam se sigurno.
    potpisujem.
    bitno ga je redovito servisirati.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo opet stručnije
    jedini bojler kojeg ne treba gasiti je protočni, ostale je vrlo preporučljivo ugasiti bez obzira na uzemljenje kade ili tuš kabine, zbog mogućnosti proboja izolacije grijača uvijek postoji mogućnost strujnog udara. 80 % kupatila nije uzemljeno po standardima (po zgradama većinom jest, opet se nikad ne zna a za privatne kuće je upitno)
    -pa onda nije teško pritisnuti prekidač i poslije ga opet upaliti 8)

I paziti da ne držite fen za kosu u blizini kade, da slučajno može upasti dok se kupate ili tuširate

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

a ja sam čula za grozno iskustvo s bojlerom

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja isto imam protočni koji služi samo za toplu vodu u kupaonici i kuhinji tako da ga ne mogu ugasit. Prozor mi je stalno otvoren a i bojler servisiramo svake 2 godine (po propisima).

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja isto imam protočni koji služi samo za toplu vodu u kupaonici i kuhinji tako da ga ne mogu ugasit. Prozor mi je stalno otvoren a i bojler servisiramo svake 2 godine (po propisima).
    i mi isto tako

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

pa protočni se i ne gasi, ovo se misli na električni, koliko je meni poznato 8)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    A kakve veze ima otvoreni przor s bojlerom i gašenjem ili ne?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imamo posebno bojler za centralno i posebno za toplu vodu. Obadva su u odvojenoj prostoriji a donjem katu kuće u kojoj je uvijek otvoren prozor. Baš su nam nedavno bili iz plina na provjeri i rekli su da prozor mora biti otvoren (koliko ja znam radi eksplozije).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

aha, upalila mi se lampica, to je radi plina!ž
    Mi u Dalmaciji nismo plinificirani-ne znamo to ni izgovorit
    MI imamo samo onaj iz narančaste boce za kuhat

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Makita 8) !

Ovo za plinovizaciju ili kako već imaš pravo!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •