1. Jesu li uvredljivi/e ti vaši mali dječarci i djevojčice?

pa zapravo i ne. jedina osoba na koju se ikad uvrijedi ili naljuti sam ja, i to opravdano (recimo, nešto mi se trudi pokazati, a ja pišem po forumu :/ ). srećom, nije zlopamtilo, takve stvari nas dvije riješimo za minutu.

2. Koliko su vezani uz vas?

hm, ona jest jako vezana ze mene, u smislu da bi najradije 24 sata dnevno bila u mom društvu, i gdje god da ide, uvijek pita "a jel ideš i ti mama? ajde odi s nama?".
ali, ako ja ne idem, to nije nikakav problem: veselo će otići s tatom, bakom, dedom, dobro se zabaviti i sretna doći kući.
ako joj se negdje jako sviđa, tjera mene i MM-a doma, a ona želi tamo ostati bez nas (npr. u igraonici, ili kod jedne bakine susjede s puno mačaka)

3. Idu li na kakve aktivnosti (sport, umjetnost itd.)?

prošle godine išla je u sportsku igraonicu, ove sam je htjela upisati na ples, ali smo odustali iz dva razloga:
- sad kreće u vrtić, i meni se činilo da je najbolje da nakon vrtića bude što više s nama, a ne da još dva puta tjedno i nakon vrtića bude odvojena od nas na nekoj aktivnosti
- želim je upisati u ZKM, a tamo primaju djecu od 4 godine nadalje. jedino mi se njihov program sviđa (eventualno i edita cebalo)