evo i nas na raport.
Visoki smo malo manje od metra i sad smo na cca 15kg (mrvicu manje) - noga 25-26.
Od aktivnosti još uvijek najviše voli crtanje/slikanje/kolaže/plasteline.
Obožava vrtić i moramo doma dovlačiti na igranje njene prijatelje koje pozove weekendom - svako malo ima novu najbolju prijateljicu/prijatelja i to mi je baš fora.
Onda dođu kod nas doma pa se svade u sred igre
Sad su joj uskršnji praznici i nema vrtića - ovdje je uobičajeno u to vrijeme staviti djecu na neke staževe (jezika, kazališta, plesa, pjevanja...), ali ovaj put odlučili smo se uzeti jednu babysittericu iz Hrvatske na dva tjedna da dođe kod nas i s petrom malo vježba hrvatski - ali mislim da više nikad nećemo. Puno su mi draži ti organizirani programi a i daleko kvalitetniji nego ovo vrijeme provedeno s čuvalicom koje se nažalost svodi na čisto čuvanje, a Petra je željna novih stvari, učenja, aktivnosti (s tim da smo baš pazili da uzmemo curu koja studira predškolski odgoj). Ne znam, možda je problem i u nama, pojma nemam. Ali malo sam razočarana.
Petra se već zna sama i obući iako je ujutro da ide brže ja oblačim.
U subotu je idemo upisati na tečaj francuskog a od rujna kreće na moderni ples - ona inzistirala
A hoće i u nekakvu školu cirkusa jer jedna curka iz njenog vrtića ide tamo, pa ćemo vidjeti ( to se više svodi na psihomotoriku...).
Ja sam oduševljena svim aktivnostima koje su ovdje ponuđene za dječicu (iako su dosta skupe - recimo jedan tjedan aktivnosti preko praznika je cca 160eura) i nadam se da ćemo u zagrebu kad se vratimo imati jednako dobar sadržaj.