Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Srušila mi se kuhinja :(

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Srušila mi se kuhinja :(

Doslovno!
    Jučer na večer, imali smo neke goste (u Čakovcu je proštenje - Procinkulovo proščenje) i srećom smo bili vani, kad se začula strahovit buka. Prvo smo svi skočili gdje su djeca? Oni su dotrčali negdje iz dvorišta "nismo mi ništ napravili" Kad smo se uvjerili da su svi dobro idemo vidjeti u kuću što se desilo. Dođem u kuhinju i imam što za vidjeti.
    S jedne strane kuhinje pali su svi gornji elementi - ukupno 2,4 m ormara. Možete si zamisliti taj krš i lom. Kako u tim ormarićima ne držim čaše, tanjure i loce, nego začine, čajeve, brašno, tejsteninu i takve stvari (ko špajza), više je bilo sve rasipano nego polupano, ali...
    Stradalo je nekoliko meni vrlo lijepih i korisnih stvari koje su stajale na stolu i ploči, izbili su se panti od vrata ormarića, napa je dobila udubljenja i ne znamo kako ćemo sad staviti ponovno ormariće gore, jer su na zidu ostale ogromne rupe.
    Sreća u nesreći: nitko nije bio u kuhinji u to vrijeme (jer bi poginuo na licu mjesta) i nije mi stradala staklo-keramička ploča štednjaka.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isuse, strašno :shock:
    Pa kak su mogli opasti, pogotovo ako nisi niš teško držala gore :smajlić je i dalje šokiran i uplašen:

Uf, barem nije nitko stradao, sreća u nesreći

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

taman si me takla u paranoju; baš smo u fazi postavljanja onog stalka za tv koji se okači na zid na metar i po visine :shock:

ako ne tresne odmah, mislim da ću taj scenario sanjat bar mjesec - dva

kakvi su ti zidovi u kući, mislim je li kriv zid jer je loš ili je stvar u loše postavljenim elementima ?

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

poslid katastrofa :shock:
    hvala Bogu pa nije niko bio u kuhinji
    stvarno, kada je postavljana kuhinja?
    kakav je zid?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To isto mi se desilo i prošle godine :shock: , samo s drugom stranom zida.
    Ne znam u čemu je stvar, ali prošle godine (prije točno godinu dana) smo farbali zidove i skinuli smo elemente dole. Vjerolatno smo time "razmrdali" nosače. Kad smo stavljali te ormariće natrag, ja sam posložila gore sve tanjuure i čaše i onda je sve od težine palo dolje. Isto je bio krš i lom. Morala sam kupovati sve nove tanjure i čaše, zdjele i tome slično. Onda smo sve to ponovno učvrstili (jače) i tanjure i ostalo teško posuđe sam smjetila u donje ormariće. S ove strane zida se sve činilo u redu. ALi eto, nakon godine dana, ničim izazvano, i ne previše opterećeno, sve je palo dolje.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uzas!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

POslid, a da postavite konzole ispod elemenata?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, Poslid, prestrašno!

Dobro da nitko nije bio u kuhinji.

Imaš li kakvu mogućnost da uopće nemaš visećih elemenata već staviš par polica ili malo manje ormariće?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM je stavio ormariće natrag gore. Kupio je dosta duže šarafe (nosače) i još ćemo staviti L-profil nosače gore i dolje.
    Kuća je u planu, a s njom i nova kuhinja. Do onda će ova morati izdržati.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a da nije problem u zidu? u tom slučaju kako god da učvrstite i ojačate ormariće stvar neće funkcionirati

hvala Bogu da nije bilo nikog u kuhinji

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Problem JE najvjerovatnije u zidu, odnosno u vlagi. Imaš pravo, morat ćemo to još nekako učvrstititi. Pada mi na pamet da stavimo neke police(one u obliku ljestve) između radne ploče i ormarića s jedne i druge strane i s tim uglavimo ormatriće.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a da skroz izbacite koncept visećih ormarića i sve svedete na samostojeće police i ormare? svakako ćete seliti pa da ipak još u miru živite u ovom stanu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

imate li mogućnost da se skroz probije zid na drugu stranu i tako učvrste elementi?

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sreca u nesreci...kuhinja je bila prazna

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Baš grozno

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslid, ako je stvar u vlagi (na to sam prvo pomislila kad sam čitala o ovom vragu koji vam se desio), prvo se zidovi trebaju osušiti a tek onda nešto vješajte po njima. Jer kaj god stavili da vam pomogne držati te elemente, opet će se srušiti.

Ako se već namjeravate seliti, makni te viseće elemente iz kuhinje, zakrpaj zid i pofarbaj...za špajzu se snađi ...u protivnom, bojim se da će se opet srušiti..a iskreno se nadam da nikog neće biti u kuhinji!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •