Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: vaginalni udarci

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno vaginalni udarci

Možda i nije problem , ali da opišem : beba me zadnjih tjedan dana počela udarati tako da njezine udarce osijetim vaginalno. Kao da me udara po vagini. :/ Ne boli , ali je jako neobičan osijećaj. :? Jedna moja kolegica opisuje taj osijećaj , ali sa prvim djetetom malo prije poroda , a sa drugim kad se otvorila u 3 mj trudnoće. :? I mene je sad naravno preplašila time , tim više što druge mame koje znam nemaju takva iskustva. Doktoricu nisam zvala jer idem slijnedeći tjedan na kontrolu , pa sam mislila ako nije hitno , da ne zovem... :?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

kod mene ista prica, bebica je dost nisko i isto tako me sad u zadnje vrijeme mlati dole da imam osjecaj kao da si krci put....Skroz kod stidne kosti pa prema dole...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gle, ako se ti osjećaš čudno, zabrinuto i ostalo..nema veze što bi trebala ići idući tjedan kod doc, ili što misliš da je nezgodno ili bilo što drugo...jednostavno odeš odmah!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

imate pravo!Sutra ja nazovem svoju dr!

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sandra-slicne smo po terminima(moj 19.12.) i ne znam da li te mogu utjesiti ali i ja osjecam slicne cudne udarce, mozda to ne bih bas opisala kao udarce u vaginu ali def.negdje dolje..naime ne mogu reci da me to boli ali nije ni ugodno..ja imam osjecaj kao da mi se maternica rasteze..znas onako kao da rastezes balon pa pustis..glupa usporedba, znam, ali ne znam kako da to bolje opisem. zamisljam da to beba ustvari skace po mjehuru, ali tko zna..prekosutra idem kod doktora pa se nadam da cu onda biti pametnija
    sigurna sam da je to sve normalno i saljem ti pozitivne vibre

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam u 30-tom tjednu i mogu reći da osjećam isto...dolje kao neko škakljanje, da ti pravo kežem usudila bih se reći da mi je nekako previše nisko taj osjećaj... ti si rekla vaginalno...hm... pa možda kad sjedim, mogla bih to tako nazvati...

kod men su blizići, ali to očito nema veze

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ti nazovi dr. za svaki slučaj...
    Mene je ponekad Dora tako lupkala i bio mi je baš neugodan osjećaj, ali nije bilo ništa zabrinjavajuće.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da baš je nelagodno.Evo sad dok sjedim i tipkam isto tako osijetim. Valjda je to ok kad to svi imamo...?? Dok mi je još na godišnjem.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sigurna sam da je sve ok, tim vise ako nemas neke bolove tipa kontrakcija, neke jake bolove u ledjima i krvarenja..vjerujem da su to samo nase aktivne bebice :D
    sutra idem kod doca i bas cu ga pitati za te svoje udarce pa javim..
    ujedno vidjela sam slike..prekrasni ste...stvarno je sve jako lijepo a ti si poput helenske kraljice!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I ja sam imala takve bolove - razlog je što je Filip bio velik (53cm i 4300) i dosta nisko. Iako je neugodno (više iz straha) ja sam zahvalna jer mi je porod bio super lagan i brz (dijete se nije trebalo spuštati trudovima jer je već bilo tu tako da sam samo čekala da se otvorim i Filip je već bio vani). Želim i tebi takav porod

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ja sam imala isti osjecaj u trudnoci, kao da stalno gura nogama (sto sigurno i je), ali se nista nije dogodilo, nisam se otvorila nista ranije...rodila u 41-om tjednu!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hello kitty baš ti hvala, ajd javi šta ti reče. Ja idem tak u srijedu.

Kako ću se sad umislit...

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da, i meni se to desavalo, ali ja ne mogu opisat kao vaginalno nego vise cervikalno i bilo je jako neugodno, a nisan bila otvorena ni prsta

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dakle evo-bila sam kod doca i pitala ga za te udarce, odnosno kod mene vise osjecaj rastezanja nisko dolje, malo sam mu nespretno opisala ali zaista ne znam kako da to opisem, osim kao nesto neugodno. Uglavnom rekao mi je da je sve ok, da ce toga biti jos i vise Kao sto smo i pretpostavljale sve se to siri a i beba lupka svuda i sve su to normalne manifestacije.
    Ja sam totalno zatvorena i sve je uredu i kaze da cemo vjerojatno dobiti curicu :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

:D :D

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

:D :D

Pika2

Početno

Danas cijelo popodne osijećam da me bebač tak nisko udara, skroz dolje i nije baš ugodan osijećaj inače sam u 22 tjednu. Zanima me da li još ima tko takvih iskustva ?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

eto imala sam ja , to ti je sve tako normalno , meni je to bio skroz čudan osijećaj , ali na to se navikneš ,a poslije to više niti ne osijetiš tak jako od svih ostalih udaraca i protezanja . Ne brini , sve je ok.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Danas cijelo popodne, a evo i veče- lupa ona mene veselo, ma pravi VAGINALNI POTRES! Pitam se hoće li iskočiti van! Obožavam kad me kicka po strani, cijeli se stomak zatrese i uvijek se smijem i brbljam tada još više s njom, ali ovo je groooozno!

Osjećam se tako nemoćno jer je ne mogu nagovoriti da promijeni pozu. Kako li to mora biti okrenuta? Prije nekoliko dana glava je bila dolje, možda se dama ponovo okrenula (bar što je praćeno, bila je glava-guza-glava) na guzu i sad joj osjetim noge. Mislim da s ručicama ne može napraviti toliki potres!

Toliko me zna protresti i jako je neugodan osjećaj. Da ne spominjem kako je kad mi se i najmanje ide na wc- moram stisnuti noge. O draga moja boksačice, promijeni pozu!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

tako je i meni ! uvijek mislim kak ce rukica izaći van hehehe jako nisko udara,gura.....joooš malooo evo mene sad ce 38 tt

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •