-
dodatak za bebu na običnoj stolici
super sam to objasnila
uglavnom, zanima me postoji li tako nešto i ima li netko iskustva s tim - nešto što se stavi na stolicu da malo povisi dijete i eventualno ga malo podrži da bude stabilnije. bruno voli sjediti na običnoj stolici (voli on i hranilicu, ali ja jedva čekam da je se riješim), ali je prenizak da tako sam jede. jastuke i sl. improvizacije ne bi isprobavala jer mi se čini nestabilno i opasno.
-
Mi smo kupili to u Svedskoj, veliki jastuk četvrtasti od jako tvrde spužve, presvučen tkaninom, ima trake na čičak koje se vežu oko stolice. Fenomenalna stvar, spasila nas je jer Nola otkad je malo porasla (a sitna je) nije nikad htjela u stolici jesti nego je stajala po običnim stolcima.
-
Osoblje foruma
mi smo stavljali one velike knjige iz umjetnosti.
-
pobjegao post, neuspjelo
dakle www.jako-o.de
odi na "praktisches"
pa na "baby rundum zufrieden"
i opet "jetzt wird gefuttert" na trecoj strani zadnja tri artikla su takvi jastuci, ima ih sa pojasom i bez
-
ovako je bolje
jastuci
-
-
e baš to hoću!
ima li to za kupiti negdje bliže?
-
Mi imamo tzv. "babytop" iz neckermanna. Koristimo ga već 6 mjeseci i prezadovoljni smo, nosimo ga sa sobom i na put, ne zauzima puno mjesta.
Stavila bih link, ali me stalno baca na početnu stranicu neckermanna. Najbolje idi na www.neckermann.hr, i onda u njihov pretraživač upiši babytop.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma