-
tečaj pripreme za porod Poliklinika Simbex
danas sam naišla na njihov letak pa molim informacije (preporuke i kritike) ako je koja od vas bila tamo ili čula od nekog tko je bio?
letak kaže da program obuhvaća predavanja ginekologa, med.sestre, pedijatra, fizioterapeuta i soc.radnika, traje mjesec dana i košta 490kn. jel to OK cijena? kak vam se čini popis predavača?
također ako preporučujete nešto drugo, samo naprijed - skupljam informacije jer planiram na jesen to obaviti!
-
Vidjela sam i ja negdje reklamu. Ali ako je to cijena (a čini mi se da jest) za jednu osobu, mi naprosto nemamo toliko za izdvojiti za tečaj. Istini za volju predavače treba platiti i to su sigurno solidni honorari, a da ne kažem da je to ipak tečaj od mjesec, a ne tri dana, ali za naš je budžet to preveliko opterećenje. Da imam te novce mislim da bih otišla.
-
Mislim mada ne mogu tvrditi da je to cijena za oboje, ali u slučaju da netko od partnera ide sam cijena ostaje ista. Dakle svejedno je jel ideš sama ili s mužem cijena je 490kn. Tako je barem na tečajevima za koje ja znam. Inače u Osijeku je cijena tečaja 400kn
-
Meni se čini puno jer većinu tih informacija imaš na internetu, imaš i besplatne tečajeve u domovima zdravlja gdje ginekologu možeš postaviti konkretna pitanja o svemu što ti nije jasno a isto neznam što bih mjesec dana radila na tečaju.
Isto taka ako si preplašena i izgubljena a takav te tečaj čini smirenijom - odi sigurno ćeš čuti dosta korisnih informacija.
-
to je cijena za oboje, ili za jedno - svejedno. a održava se 2x tjedno po 2 sata.
meni je zaista ovaj forum glavni izvor informacija al na tečaj mislim ići prvenstveno zbog tih tehnika disanja pri porodu, jer mi je frendica (koja je tijekom stažiranja prisustvovala na nekoliko porođaja) rekla da puno lakše sve to ide kad žena dođe pripremljena, odn. kad zna što je očekuje, i kad zna pravilno disanje... za te tečajeve po domovima zdravlja sam tu na forumu pročitala sve i svašta... al možda odem i na to...
-
Ma ima svega ali ti se ionako educiraš na netu. Tamo dođeš samo s konkretnim pitanjima. Tehnike disanja nisam nikad vježbala ali sam za vrijeme trudova mislila samo na dvije stvari: diši, diši, diši i molim te Bože da izdržim ...I sve je prošlo super.
Mislim da imaš i vježbe za trudnice gdje s partnerima radite teh. disanja i to mi djeluje puno korisnije.
-
pitanje je hoce li tebi konkretno koristiti te tehnike disanja. ja sam pokusavala tako disati na porodu ali samo mi je smetalo, nema sanse da u trudu tako disem - prekomplicirano je. mnogi vele da je najbolje slusati tijelo i disati kako pase, bez kompliciranja.
zapravo, ne znam nikoga kome su tehnike disanja pomogle na porodu :?
mozes ih nauciti i na jeftinijim tecajevima.
-
Mislim da je bitno provjeriti dali rodilista prihvacaju tecaj ukoliko ce tvoj muz/partner biti na porodu. Znam da poliklinika Vili nudi tecaje za trudnice (za od prilike istu cijenu), za Sv. Duh sam sigurna da priznaju njihov tecaj, za ostala rodilista bi bilo dobro provjeriti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma