-
achtung: igraonica za djecu do 3 godine
Drage moje i dragi moji, zelim vas obavijestiti da postoji mogucnost da se oformi grupa djece do 3 godine za igraonicu u Djecjoj kuci na Borovju koju vode volonterke i volonteri Hrabrog telefona.
Njihove igraonice nisu samo mjesto igranja, vec imaju jako dobar program (trenutno ne znam adresu, ali ukucajte u trazilicu Hrabri telefon i tamo je link za Djecju kucu). Formalno, radionica za tako male kikice jos ne postoji, ali kontaktirala sam ih i rekose da ce ju biti moguce oformiti ako se javi dovoljan broj djece.
Stoga, ako imate takvu djecicu jako sitnog zuba, javite se na ovaj post i mozemo ih onda kolektivno kontaktirati. Mislim da ce nas 20ak biti dovoljno.
Inace, nije nebitno napomenuti da su te radionice potpuno besplatne, a odgajatelji strucno obrazovane osobe! Bravo za Hrabri telefon :D
pozdrav svima
-
....ja zvala i rekli su mi da nemaju ništa za tu dob
-
jest...
Da, u pravu si.. Nitko nije odgovarao na ovu temu pa nisam niti napisala da na kraju od toga nije ispalo nista. Kontaktirala sam gospodju iz Djecje kuce s kojom sam o tome prije razgovarala i rekla je da zasad nece moci realizirati takvu radionicu jer njihovi volonteri nisu obrazovani za rad s tom dobnom skupinom...
Eto, moramo cekati da malo porastu..
al drago mi je da se dogodio bar 1 reply :D
pozdrav!
-
anqa, baš mi je žao, ideja je super !!
-
svojevremeno je u knjižnici Medvešćak kod Trga žrtava fašizma bila igraonica za mame i bebe mlađe od tri godine i mislim da još uvijek je, ali nama nije usput a i nemamo auto pa nisam u toku. Pitajte, bilo je zgodno, bila sam s V. i A. kad su bili mali :D
-
Mislim da u KGZ na Ravnicama postoji takva igraonica, ljetos mi je teta nešto natuknula, kao mogla bi moja beba najesen dolaziti kod njih u igraonicu (dok ja biram knjige za ponijeti , a to zna potrajati
), ali nismo još išli. Kad odem slijedeći put vratit knjige, pitam pa javim na forum
-
KGZ na Ravnicama ima termin za klince od 1-3 srijedom od 18-19 h (sad sam pročitala na drugom topicu :D )
-
Postoje li kakve igraonice na Crnomercu / Preckom / Spanskom?
-
Mi idemo u Špansko, ali to je igraonica tipa da djeca dolaze 2x tjedno po 45 minuta (zapravo i ne mora se svaki puta doći, nije obavezno
) i teta se igra sa njima, i to se naravno plaća. 'Grupa' se zove Vesele bebe, ako ima zainteresiranih dođite jer su do sada dosle samo dvije vesele bebe, Lea i još jedan dečkić.
-
mima, daj malo detaljnije, gdje je to točno, kontakt telefon, cijena, termini...
mi se spremamo u igraonicu, još nisam nigdje išla, a špansko mi je super usput
nego, jesi ti sa leom unutra ili je sama; pitam jer ja bojana ne bi ostavljala samog, barem ne na početku, nego tek poslije, kad se malo priuči
-
Andrea to je u Španskom u ulici Jurja Šižgorića, to ti je zapravo produžetak ulice Donje Vrapče, nakon križanja sa Ivane Brlić Mažuranić, i to je odmah na broju jedan tako da je zapravo odmah blizu Malešnice. Ukratko, blizu nam je. termin je ponedeljak i srijeda od 17.15 do 18. Telefon 3792 288.
Zove se Bubamarac. Košta 40 kuna po terminu. Ja sam tetu na telefon odmah pitala mogu li roditelji biti prisutni a ona je rekla da, a onda kad smo doveli Leu rekla je možete doći po nju u 6 :shock: no mi smo to odbili pa smo bili tamo, tako da roditelji mogu biti (bili su i od tog drugog djeteta), ali nije baš da oni to predviđaju niti da imaš na čemu sjediti ili da sudjeluješ u igri (kako sam ja mislila da će biti). Ja neću ići na to jer je od 17.15 pa ne stigem nego će ići MM i isto smo se dogovorili da će ispočetka biti unutra.
A inače za tako malu djecu sam ja još jedino našla Educarenu.
-
e, pa to je onda ona igraonica o kojoj smo pepejale svojevremeno; da poslovno znam tipa čija supruga je vlasnica toga...
bome je i meni termin na knap, valjda ćemo stići koji put :D
-
sad je 50kn po satu :shock: kaj to znači?pa kaj to nije malo preveć?mima jel si bila tamo?
-
Gdje, u Bubamarcu? Da, Lea ide tamo od jeseni, sad su imali praznike, a ne znam hoće li sad po zimi ići, radi gripe. Nisam znala da je poskupilo.
Meni je igraonica super, tj. teta je super, svašta radi sa njima, a Lea ju obožava. No mali problemčić je to što baš i nema djece
tj. ugavnom ih ima troje. Leu djeca tj. dečki iz igraonice ionako ne zanimaju, kaže da ih ne voli jer su zločesti i uzimaju joj stvari. Ali kaže da voli ići u igraonicu jer voli tetu Ivanu. Inače, sad smo počeli ostavljati Leu samu.
-
Mi bih vam se prikrpali kad prođe gripa :D ali ja gas još nekak nemrem samog ostaviti.Maureno je bio pristojan sa Leom osim kad joj je krao iz tanjura
-
Super, pridružite se! Ne moraš ga ostavljati, samo reci teti da hoćeš ostajati ispočetka, teško da će se buniti. Mi smo dugo ostajali, tj. MM.
-
:D samo mi pošalji pp kad budete išli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma