Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: achtung: igraonica za djecu do 3 godine

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno achtung: igraonica za djecu do 3 godine

Drage moje i dragi moji, zelim vas obavijestiti da postoji mogucnost da se oformi grupa djece do 3 godine za igraonicu u Djecjoj kuci na Borovju koju vode volonterke i volonteri Hrabrog telefona.
    Njihove igraonice nisu samo mjesto igranja, vec imaju jako dobar program (trenutno ne znam adresu, ali ukucajte u trazilicu Hrabri telefon i tamo je link za Djecju kucu). Formalno, radionica za tako male kikice jos ne postoji, ali kontaktirala sam ih i rekose da ce ju biti moguce oformiti ako se javi dovoljan broj djece.
    Stoga, ako imate takvu djecicu jako sitnog zuba, javite se na ovaj post i mozemo ih onda kolektivno kontaktirati. Mislim da ce nas 20ak biti dovoljno.
    Inace, nije nebitno napomenuti da su te radionice potpuno besplatne, a odgajatelji strucno obrazovane osobe! Bravo za Hrabri telefon :D

pozdrav svima

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

....ja zvala i rekli su mi da nemaju ništa za tu dob

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno jest...

Da, u pravu si.. Nitko nije odgovarao na ovu temu pa nisam niti napisala da na kraju od toga nije ispalo nista. Kontaktirala sam gospodju iz Djecje kuce s kojom sam o tome prije razgovarala i rekla je da zasad nece moci realizirati takvu radionicu jer njihovi volonteri nisu obrazovani za rad s tom dobnom skupinom...
    Eto, moramo cekati da malo porastu..
    al drago mi je da se dogodio bar 1 reply :D
    pozdrav!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

anqa, baš mi je žao, ideja je super !!

mamaValdo

Početno

svojevremeno je u knjižnici Medvešćak kod Trga žrtava fašizma bila igraonica za mame i bebe mlađe od tri godine i mislim da još uvijek je, ali nama nije usput a i nemamo auto pa nisam u toku. Pitajte, bilo je zgodno, bila sam s V. i A. kad su bili mali :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da u KGZ na Ravnicama postoji takva igraonica, ljetos mi je teta nešto natuknula, kao mogla bi moja beba najesen dolaziti kod njih u igraonicu (dok ja biram knjige za ponijeti , a to zna potrajati ), ali nismo još išli. Kad odem slijedeći put vratit knjige, pitam pa javim na forum

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

KGZ na Ravnicama ima termin za klince od 1-3 srijedom od 18-19 h (sad sam pročitala na drugom topicu :D )

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Postoje li kakve igraonice na Crnomercu / Preckom / Spanskom?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi idemo u Špansko, ali to je igraonica tipa da djeca dolaze 2x tjedno po 45 minuta (zapravo i ne mora se svaki puta doći, nije obavezno ) i teta se igra sa njima, i to se naravno plaća. 'Grupa' se zove Vesele bebe, ako ima zainteresiranih dođite jer su do sada dosle samo dvije vesele bebe, Lea i još jedan dečkić.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mima, daj malo detaljnije, gdje je to točno, kontakt telefon, cijena, termini...

mi se spremamo u igraonicu, još nisam nigdje išla, a špansko mi je super usput

nego, jesi ti sa leom unutra ili je sama; pitam jer ja bojana ne bi ostavljala samog, barem ne na početku, nego tek poslije, kad se malo priuči

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Andrea to je u Španskom u ulici Jurja Šižgorića, to ti je zapravo produžetak ulice Donje Vrapče, nakon križanja sa Ivane Brlić Mažuranić, i to je odmah na broju jedan tako da je zapravo odmah blizu Malešnice. Ukratko, blizu nam je. termin je ponedeljak i srijeda od 17.15 do 18. Telefon 3792 288.

Zove se Bubamarac. Košta 40 kuna po terminu. Ja sam tetu na telefon odmah pitala mogu li roditelji biti prisutni a ona je rekla da, a onda kad smo doveli Leu rekla je možete doći po nju u 6 :shock: no mi smo to odbili pa smo bili tamo, tako da roditelji mogu biti (bili su i od tog drugog djeteta), ali nije baš da oni to predviđaju niti da imaš na čemu sjediti ili da sudjeluješ u igri (kako sam ja mislila da će biti). Ja neću ići na to jer je od 17.15 pa ne stigem nego će ići MM i isto smo se dogovorili da će ispočetka biti unutra.

A inače za tako malu djecu sam ja još jedino našla Educarenu.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

e, pa to je onda ona igraonica o kojoj smo pepejale svojevremeno; da poslovno znam tipa čija supruga je vlasnica toga...

bome je i meni termin na knap, valjda ćemo stići koji put :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

sad je 50kn po satu :shock: kaj to znači?pa kaj to nije malo preveć?mima jel si bila tamo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gdje, u Bubamarcu? Da, Lea ide tamo od jeseni, sad su imali praznike, a ne znam hoće li sad po zimi ići, radi gripe. Nisam znala da je poskupilo.

Meni je igraonica super, tj. teta je super, svašta radi sa njima, a Lea ju obožava. No mali problemčić je to što baš i nema djece tj. ugavnom ih ima troje. Leu djeca tj. dečki iz igraonice ionako ne zanimaju, kaže da ih ne voli jer su zločesti i uzimaju joj stvari. Ali kaže da voli ići u igraonicu jer voli tetu Ivanu. Inače, sad smo počeli ostavljati Leu samu.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi bih vam se prikrpali kad prođe gripa :D ali ja gas još nekak nemrem samog ostaviti.Maureno je bio pristojan sa Leom osim kad joj je krao iz tanjura

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Super, pridružite se! Ne moraš ga ostavljati, samo reci teti da hoćeš ostajati ispočetka, teško da će se buniti. Mi smo dugo ostajali, tj. MM.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

:D samo mi pošalji pp kad budete išli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •