Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: SVE POHVALE !

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno SVE POHVALE !

Oduševljena sam !
    Već dva mjeseca čitam forum i tek sam sad otvorila attachment parenting
    Ovo šta sam pročitala ohrabrilo me

Već sam pomislila da spadam u onu vrstu "krivog" roditelja koji će svom djetetu dopustit da mu skače po glavi, jer tako tumače svi oko mene moje i muževo ponašanje. Da je po njihovom ne bi ni takla bebu a kamoli se mazukala s njom i igrala, jer to kao šteti njenom odgoju, a ja mislim da će samo tako shvaćati koliko je volimo

Beba ima 4 mjeseca, prespavala je puna 4 sata u svom krevetiću a sve ostalo između nas. Nije da je ne bi mogla premjestiti kad zaspe nakon podoja navečer al meni se to jednostavno neeeeedaaaa jer je to jedna od predivnih stvari koje roditelji mogu doživjeti, da zaspu kraj svoje bebice a pogotovo ako su je čekali 8 godina kao mi našu.
    A TEK JUTARNJE BUĐENJE Pa taj njen osmjeh kad nas ugleda oko sebe ne može ništa zamjenit.

I jednostavno mi nije jasno kako tome mogu odoliti neki roditelji.

Eto, sve pohvale i zaista sam sretna šta nisam među rijetkima i što ustvari ovakvo pokazivanje ljubavi ustvari normalno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Welcome to the club :D

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Samo na vrijeme stanite s tim da vam spava na vašem vrbušćiću. Kroz par godina osjetit ćete razliku.
    Ja sam mama dvoje djece, Daniela - 6 godina starosti, kojeg sam čekala punih 5 godina našeg braka,... i Andree - 4 godine starosti koja je mlađa od Daniela 23 mjeseca.
    Još samo da navedem da sam u trudnoći s Danielom doživjela smrtni slučaj brata, a s Andreom nije bilo spremnosti s tom trudnoćom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •