jučer smo bili kod naše doktorice radi temperature i kad smo prošli pregled rekoh ja sestri da izvaže žabicu a ono paf - od 12/05 ne samo da nije dobila, nego je čak izgubila jednu kilu
odmah nas je poslala doktorici natrag i dr je rekla da moramo raditi pretrage, KKS i između ostalog i šećer i željezo, pitala je dal puno piški i pije puno tekućine i da, Tiica puno pije tekućine na flašicu, sa njom zaspi i sa njom se smiruje...
ona je inače jako aktivna i ne mogu reći da baš puno jede, to kod nje ide u fazama, ali da je po njenom jela bi samo meso i krumpiriće, a to joj ja ne mogu dozvoliti, povrće kako kad ali ne možemo se baš pohvaliti - uglavnom nisam zadovoljna pojedenim količinama
problem je također i u njenoj pažnji, recimo svi lijepo jedemo za stolom, ona pojede 3-4 zalogaja i čim joj netko ili nešto nečim skrene pažnju tipa digne se od stola ili sl. ona prestaje jesti i silazi sa stola onda je ja još uspijem nagovoriti na još par zalogajčića i to je to...pojede svaki dan koju voćkicu, jabuku, grožđe, breskvu - banane ne voli
isto tako u posljednje vrijeme ne spava po danu - nikad nije bila neki spavač, legnemo mi uredno ali na kraju ja zaspim a ona mlatara nogama i priča sama sa sobom - i sve to zbog toga jer ju sve zanima, sve bi htjela sama, ima hrpu ideja i želja...a navečer je toliko umorna da postane nervozna i onda se opet neda u krevet
sad je dva tjedna bila sa tatom na moru (ja sam dolazila preko vikenda) i puno su hodali okolo, na jahanje, na pedalinu, na kupanje itd itd - stalno je bila aktivna i stvarno se vidi da je smršavila
sve u svemu ne znam kaj da radim, sad me je dr uplašila i odmah mi se u glavi vrte raznorazni scenariji što ako ovo, što ako ono...ima li tko takvo iskustvo?

Odgovori s citatom
)
S tom razlikom što on neće niti špagete (same ili s bilo čim...).