Dragi moji, pomagajte,savjetom,kako kaze naslov trikom pokojim ...sa uredjenjem interijera imam nesto iskustva no ocito ne dovoljno...
Radi se o tome da sam usred renoviranja, priprema za bojanje zidova a kako nam je vise stvarno dosadilo "bolnicko bjelilo" na zidovima, krecemo u svijet boja i fantazije![]()
Problem su mi jedinodnevna i spavaca-spavaca je dugacka,gotovo kao neka garaza
6 metara, a uska ca 2,7-3 m (ne da mi se sad premjeravati, umirem od umora i prebacivanja stvari iz kuta u kut).Moje pitanje bi bilo kako ju ofarbati da opticki izgleda sira-cini mi se da sam negdje procitala da ako se pobarfaju zidovi do pola visine uzduz,da to stvara opticki efekt sirine? i kojom bojom-tamnijom? Za spavacu bi muz i ja neku nijansu lijepe plave,koja odmara oci i dusu...da li smo na pravom putu?Znam sve je stvar afiniteta i nekad cak i trenutne odluke,ali...
2.Problem je dnevna,gleda na zapad i ima sunceve svjetl."ko u prici" ipak ne bismo neku zutu ni narancastu-garnitura za sjedenje je crvene tamnije boje-i tu sam negdje procitala da uz takvu crvenu pasu najbolje bijeli zidovi ( najbolji kontrast)-ipak nam je ta kombi dosadila i sad bi nesto drguacije-nemam vise inspiracije niti ideja,zato pomoc!!!
![]()