-
Mislim da je sve individualno pa ti nitko ne moze reci kada mozes uvesti mlijeko bez da beba dobije grceve. Pokusaj sada sa samo par zlica jogurta pa promatraj. Kao zamjena za jutarnju bijelu kavu mi se pokazalo mlijeko od rize iz dm-a. Zapravo je odvratno na prvu ali se naviknes.
Ja sam prosla sve faze s njih dvije, od kompota i samo leso do faze ne mogu vise gladna sam... I cini mi se da su se jednako grcile. Onda u nekoj kulminaciji grceva sa 5-6 tjedana odlucila izbaciti mlijeko (samo maslo koristim od mlijecnih proizvoda, ovisnica) i gluten i sada nakon 4 tjedna cini mi se da im je bolje. Jucer sam prvi put zezla i pojela gulas od divljaci s njokima,(slabije zacinjen radi mene). Prduckaju mozda malo vise i G je nemirnija. Ja se opet vracam na dijetu (bez glutena i mlijeka, a krece uvodjenje zacina i malo kinkretnije spize). Nije mi problem a i meni super od kad ne konzumiram mlijeko i gluten. Stolica normalne konzistencije 2-3 puta dnevno (ako stignem od njih dvije), ne prduckam stalno kao prije. E da, jedem citruse. Imam stablo naranci pod prozorom pa je steta to propustiti kad im je sezona. Pocela sa jednom feticom dnevno i kad sam vidjela da nema reakcija polako povecavala do cijele velike washingtonke.
Treba svatko sam za sebe i svoju bebicu testirati sto im odgovara. Recimo nasa O je manje osjetljiva i po njoj bi mogla jesti vise toga...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma