Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: KLINIKA MAYO " OD ZAČEĆA DO PRVE GODINE ŽIVOTA"

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno KLINIKA MAYO " OD ZAČEĆA DO PRVE GODINE ŽIVOTA"

bok svima....
    evo ja sam početkom tjedna saznala da sam trudna ( 5 tjedana) :D
    MM i ja tražimo knjigu ali u knjižarama je nema...
    Možda netko zna ...gdje je kupiti
    Hvala curke

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Molim moderatora da ovo bolda ako treba. Zaboravila sam

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

csi, imas pm

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Inače, knjiga je u nekim poglavljima crna kronika pa se nemojte previše opterećivati

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam tu knjigu kupila u Kauflandu i to se sjećam da nije bila skuplja od 300kn,ne sjećam se točne cijene.
    A što se knjige tiče ima zgodnih stvari,ali ima i stvari s kojima se definitivno nisam složila.A zbilja ima i poglavlja koja kao da su iz crne kronike,ali sam to uredno preskakala.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nedavno je bila rasprava na Zimskim trudnicama o Klinici Mayo, ja sam konkretno preporučila P. Leach: Vaše dijete. imam i jednu i drugu i Penelope mi je puno puno draža. Sad, u Mayo ima puno u trudnoći, a Penelope nema gotovo ništa. ali zato, Penelope ima o djetetu do 5 godina, a mayo samo do 1, sa nekim malo "sumnjivim" savjetima. možda najbolje uzeti obje...

evo ti link na raspravu, otprilike na pola stranice počne: Mayo

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Molim moderatora da ovo bolda ako treba
    mislila sam ukosi, a ne bolda, ali može i ovako

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nema frke branka1, ja sam i ukosila i boldala.

bitno je da smo se razumjele.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ima još jedan dobar topic o knjigama te tematike, uključujući i Mayo.

evo linka: mayo2

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je super knjiga : Što očekivati u trudnoći? koja ima i nastavak Što očekivati u prvoj godini? Mayo sam si posudila i totalno mi je bezveze. Sva je zbrčkana, bez glave i repa. O određenom tjednu imaš napisano na barem tri mjesta. Plus, puna je tipfelera. Plus izdavač, je Marjan knjiga, od jednog tipa koji je po mišljenju ostalih izdavača sumnjiv tip, bila emisija na HTV.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni je Mayo super knjiga, a najzanimljiviji mi je bio dio o trudnoći i o dojenju.

U vrijeme kad još nisam znala za Rode, kao dijete othranjeno na adaptiranom mlijeko, unatoč pritiscima od okoline (jer je 700g u mjesec dana po njima straaašno malo )... ipak sam ustrajala u dojenju upravo zahvaljujući "Klinici Mayo"

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Baš sam je nekidan vidila i Kauflanda u Zd.
    Košta 345,00 kn.
    Ja sam je bila 04. posudila od rodice i
    cijelu je pročitala osim onih stranica o bolestima.
    To sam uredno zabilježila spajalicama i preskočila.
    Nisam mogla ni prolistati!
    Mislim da ja knjiga poprilično dobra!
    I samo da naglasim da sam je uvelike prakticirala!!!

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

imam tu knjigu i moram reči da me pomalo razočarala, definitivno mi je najbolja Larousse enciklopedija za roditelje. nakon mayo sam kupila nju i nisam požalila!

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nešto moram reći o navedenim knjigama (iz mog kuta, naravno).
    Imam kliniku Mayo "Sve o trudnoći i prvoj godini..." Pratila sam prvu trudnoću po njoj, spontani i9 sve nakon, pa drugu trudnoću i evo prvih 11 mjeseci... Da je puna "tipfelera" jest, ali je od pomoći novoj trudnici i mami.
    Osim toga čitala sam i Penelope Leach "Vaše dijete.."i to staro izdanje od prije 15 godina i novo (u kojem su dodana neka poglavlja, a izbačen dio o trudnoći). Knjiga je zaista opuštajuća za novopečene roditelje, ali... ja sam pod utjecajem filozofije "sve je to normalno" mogla možda i pogriješiti (ili sam pogriješila) u nekim stvarima. Naravno, nisu to fatalne greške niti neispravljive, pa možda niti takve da ih i bez knjige ne bi napravila. Zapravo je to moja knjiga br. 1.
    Laroussova Enciklopedija za roditelje mi je došla u ruke kasnije, kao majci djeteta od nekoliko mjeseci s potpuno izgrađenim stavovima i zaključcima. I ne bi je preporučila kao prvu literaturu nikome jer je poprilično zastarjela. Npr. prema toj enciklopediji dohrana počinje s 4 mjeseca starosti, da ne idem dalje u detalje.
    Naravno da sam visila i na Rodama, ali za vrijeme trudnoće ne na forumu nego sam iščitavala objavljene članke, kao i na Mamama i bebama i ne znam više ni ja gdje.
    Zapravo, prije proučavanja svega navedenog imala sam neke svoje fiksacije tipa: svakako ću dojiti (bez imalo sumnji u mogućnost), nikad neću tjerati dijete da jede ako mu je dosta i sl. Bilo ih je još, ali ih je realnost ipak potisnula ili eliminirala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •