Ljudi ,bok !
Nismo se culi vec dugo, i ne znam da li ova tema ide ovdje ili negdje drugdje.
A toliko je novosti !
Matija je upravo izisao iz bolnice gdje mu je operirana i druga nogica. Hvala bogu sve je dobro proslo ,bili smo ukupno samo 6 dana u bolnici i sada imamo gipsice. Matija izgleda kao Djed Mraz.Ne znam Mukice i Bibi kako je vama bilo, ali je Matija samo sada jako nervozan i slabo spava, a ja sam to protumacila da mu je nezgodno s tim gipsicima.
Sada svaki 7 dana idemo na pregipsavanje ,(poslije svakih 14) i to ce trajati nekih 2 mjeseca, ja mislim.
KOnacno sam se malo opustila prosli tjedan i pol bilo mi je uzasno , sto od nervoze sto od nemogucih uvjeta u Klaicevoj. Matija je jos na prsima i nista drugo nece ,niti bocicu niti dudu.A u Klaicevoj nemaju sobe za mame i bebe. Nego jedino mame mogu dolaziti dojiti.
A posto smo mi u Dubravi ,a Matija nema fiksno vrijeme jela, tako sam ja u Klaicevoj , na stolici pored kindrebeta visila od 6 ujutro do 11 navecer.
Sva sreca da je kratko trajalo jer sam vec bila kao Zombi.A uz to Matija je u bolnici pobrao onaj trbusni virus i sve nas doma zarazio.Tako da sam uz sve to jedva jedvice zadrzala mlijeko.
No nadam se da je taj teski dio iza nas i da sad idu bolja vremena.
Jos ima vremena dok ne pocnemo trcati.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D