Nije to nista cudno.Tak je i mene okolina hranila sa komentarima sve dok nisam na vasim stranicama vidjela da sve to moze biti drugacije.Sa prvim djetetom nisam uspjela u dojenju jer to je "normalno"da mama nema mlijeka duze od mjesec dana,takodjer je "normalno"davati dudu ,bocicu,staviti bebu u kindac pa nek se dere dok ne zaspi i tak dalje.Jednostavno to je duboko ukorijenjeno kod nasih zena i one nemaju volje mijenjati svoja misljenja jer tak su i one odrastale i njihove mame i zasto bi sad one pametovale?Primjer,moja kuma nazove me sva uplakana i kaze mi da mora malome od tri mjeseca dati flasicu jer nema mlijeka.Ja brze bolje izdiktiram joj broj tel.za dojenje i nasiroko joj objasnjavam da ipak moze i dalje dojiti i osigurati bebi dosta mlijeka da bi mi nakon dva dana ona rekla da se njoj nije dalo zvati jer je mali super prihvati flasicu!??Mislim stvarno.Ja poludim na to kak su svi pametni kad su moja djeca u pitanju i svi se osjecaju odgovorni za njih(mama,svekrva itd) jer ja sam valjda pala s Marsa pa moju djecu treba paziti i stititi od mene.