Stranica 14 od 18 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 862

Tema: Produženo dojenje i biseri klinaca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moja kad doji doji jednu pa drugu i tako dok ne bude dosta. već je par puta priljubila cice jednu do druge i one se onda maze. i kad to radi sve nešto čudno gleda. i neki dan se tako cice maze i kaze ona ''sad će puuuuuuuuuuno cicati'' , nasmije se od srca i strpa obe u usta i cica!!!

mamina curica

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

tusiram se juce i uleti mi L. u kupaonu i sa osmijehom od uha do uha
    "jaaaao, mamine sise!!! mmmmmmm (pa usnama glumi da sisa) moje mamine sise!!!!!"
    covjece, ni na tom&jerrya se tako ne obraduje ko mojim sisama

ima mj. dana da nije ni probala, ali je u zadnjih 10 dana nekoliko puta spomenula da bi sisala. no presaltala sam ju na nes drugo pa nije.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije više produženo, jer Jana ne sisa već 10 mjeseci, ali kad mali doji ona dodje tu i tamo sa žlicicom da joj malo dam
    "Mmm, fino mi je. Bolje nego od kravice"
    Vidi naime kako njemu dajem vit D sa žličicom pa se dosjetila da bi i ona mogla tako. Probala je i sisati, al ne ide joj.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Vilenjak jučer gleda fotke i pokazuje:
    Dada (seka), deda, baka, tata, mama... CICA i pogled
    (na slici imam duboki dekolte )

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

imam i ja jednu sliku di smo L, ja i duboki dekolte. jednom smo gledali tu sliku i pitam ja L tko je na slici (ona inace samo sebe primjecuje na slikama) a ona ispali: CICAAAAA

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moja L je poprilicno posesivna kad je o meni rijec. nitko me ne smije dirati, a pogotovo druga djeca
    danas u parkicu sjedimo ja, ona i mala susjeda u pjescaniku
    i unese se L maloj susjedi u facu i ozbiljno je pita "oces papti cicu?"
    mala susjeda je blijedo gleda, uopce ne kuzi o cemu je rijec, al ona je taj blagoteleci pogled nekako uspjela protumacit kao cistu pohlepu pa joj brzebolje objasni "imas soje mame" (imas kod svoje mame ili iš od mojih mljekarica)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi više ne cikimo već pola godine, šmrc. Neki dan je čuo kako me poznanica, s kojom se duže nisam vidjela, pita dojimo li još, pa joj je on odgovorio: Ja više nemam cike!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nakon i vise od mjesec dana sto nije ni stavila sisu u usta (znaci, mazila se) danas se legne kraj mene (ja u majici na bretele) i krene umiljatim glasom (a kako je jos drzi onaj glas nakon operacije mandula taj glas je umiljat na potenciju)
    "joj sisa! moja sisa! daj mi mama sisu da ju sisam!"
    i nisam se ni snasla, a ona se vec pristekala, napravila nekoliko "posisa" i digla glavu, pogledla mene i kaze "ja sam sisala!!!" a u ocima neki sjaj i sreca kakvu dugo nisam vidjela! onda pogleda prema tati i veli "tata, ja sam sisala!! sisala sam!" i onda veselo odskakuta u svoju sobu!

pita me MM "sta si joj dala?" velim mu "dala? nisam ja imala utjecaja, sama je uzela"

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

slatki su mi skroz
    taj preslatki pogled kada žica
    a svima zajednička fora sa "natoči!"

d je bio nešto bolestan, baš ga je zaredao - uhvatila me frka, da neću valjda baš sada "presušiti", kaj ću mu dati?! (to je moje moćno sredstvo za lijek)

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

L,tako je slatkaaa

Naja skakuće sa nekakvim štapićem i pretvara :

Puf, pretvorila sam te u svinju - kaže mački.
    Puf , pretvorila sam te u štakora - kaže tati.
    onda pogleda mene i veli - Puf, pretvorila sam te u siku.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

M.navija usred noći kao da je na stadionu:cita,cita,ciiiita,ciiiitaaaa....pjeva citi pjesmice(na svom jeziku naravno),djeli im puse ili ih hrani...a s njim sisa još i medo,patka,autić..ma sve on na jednu,medo na drugu

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i naravno,sanja cice...čujem ga ponoći kak mljacka i vleče na prazno (ima 21 mj)

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

S. ima jedan sladak biser od juce:
    Posto mu je MM objasnio da i ono sto on ima se zovu sike na sve nacine je pokusao sam sebe sikiti No tesko je recima objasniti koja je to koma.
    A inace kad odlazimo iz parka kuci on govori kako sva deca sad idu kuci sikiti no ovde ga niko ne razume videcemo kakvih ce reakcija biti kad se vratimo u nasu zemlju.....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj kole prvotno napisa
    A inace kad odlazimo iz parka kuci on govori kako sva deca sad idu kuci sikiti
    i kod nas je tako, uz dodatak da osim djece kod nas ide kod svoje mame papit cicu i dida i baka (kod prabake, njihove mame ), teta cuvalica, mravi, ptice, avioni, čarape... da skratim, svi i sve!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jedan dan sjedimo s mm-ovim frendom s posla. D. i on nesto pricaju.

D: a ti nisi moj tata!
    frend: ne, nisam.
    D: ovo je moj tata (pokazuje na tatu)
    D: a ovo je moja mama (pokazuje na mene). ONA IMA CICE!!!!!
    ja:

kad vidi neko dijete da cica, onda pita: a kolko njegova mama ima cica?

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Još čekam bisere slične vašima ali moram napisati jer mi je smiješno kako H. cicama nadjeva nadimke; prvo je bila titi, pa tita, sada je povremeno tika, titka ili tikava...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moj Emi ima 22 mjeseca i kad dolazim kuci na vratima me ceka i skace "Jupi, Jupi Mama daj Sisu"...Baci se na jednu...sisa pa kaze "daj drugu!" nastavi sisat i tu i nakon par minuta radosno kaze "Gotojo!"
    On to izgleda shvaća kao posao ha ha.
    Ipak...sad smo u fazi odvikavanja i ja sam mu objasnila da mama ne moze vise , da se moram naspavati...izgleda da je shvatio jer je sinoć bez frke baki u polusnu usred noći rekao "daj papati" ...i stvarno uzeo bocicu iako je dotad uvijek govorio "daj sisu" i nista drugo nije prolazilo!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

S obzirom da vjerojatno vise necu pricati o njegovim forama s dojenja...odlucila sam dodati jos par:

S obzirom da je u zadnje vrijeme bio lijen za ostalu hranu...dok bi mu davala ručak zezala bi ga da ce mu macak pojesti ako on ne bude htio...i to bi uglavnom upalilo...
    Ali pred neki dan me nasmijao kad je kad sam se golih grudiju odvojila od njega da mačka pustim van iz hodnika , a on se panično zaderao "Mama , Spemi sisu!!"

Na zidu imam sliku africkog plemena kako plese oko vatre...medju ostalim tu je i slika crnkinje golih grudiju...Jedan dan on je stao pred sliku i rekao "zima" (jer su bili goli), pa "plesu", pa "tudja sisa-nema mlika"...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maloprije pusem onaj duguljasti balon Vidu, a on gleda. I kad sam ga napuhala gotovo do kraja, ostao je jedan mali dio nenapuhani, na koji se Videk pristekao uz komentar "ooooo, sisa!"

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

G1: "Liza i cica. Dvije nagrade!"

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

stvarno su preslatki!

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moje djete redovito mi se nasloni na cike i cmuga ko pesek mmm,mmm i mazimo se i to je sve ok i normalno,ali sam neki dan kad je navlačio potkušulju
    Ja:šta radiš
    On: gledam
    Ja:šta gledaš
    On:cike svoje (razvlači potkušulju još jače)
    Ja: daj nemoj tak razvlačit....bla
    Onprekida me) JA BI PIO MLEKO
    Ja:MOLIM :shock:
    On: ja bi papo cikicu svoju
    Ja: ali ljubavi (zaustavljam se da ne vrištim od smijeha)ti nemaš mlijeka u cikicama......znaš
    Onsam kopira tatine riječi kad mu je u par navrata gurao ruke do njegovih cika)ja nemam mleko-ja sam muško pravo 8) -mama ima mleko

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moja L. još ne priča, ali jedna poluverbalna situacija...

Jutros kad je MM zvonio sat cura se probudila, hop odmah se prišteka i zadovoljno cmače. Tata joj se približi u namjeri da joj da pusu, a ona ga poprilično ljuto odgurne od sebi i ozbiljnim glasićem kaže: "AM, AM!".

Ja sam pukla od smijeha, a i ona se zadovoljno nacerila s cicom u ustima

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja samo želim opisati kako mi dojimo
    pošto sam slomila nogu, navikli smo dojiti na boku, no u zadnje vrijeme to ide samo na ovaj način - počnemo tako da je on na boku, polagano se počne okretati da bi završio na trbuhu sa dignutom guzom (još uvijek doji), s jednom rukicom lupka po krevetu i daje ritam :? , a drugom tokom cijelog procesa drži moj nos

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ivy odlepila sam na opis poze

Pre neko jutro Nađa baulja po krevetu (zatvorene oči, cokće usnama, traži sisu) i pošto je spavala okrenuta ka MMu a on joj okrenuo leđa krene ona njemu da diže majicu. Kad je shvatila da su to leđa i to tatina, okrene se prema meni, povuče par gutljaja, pa se onda opet okrene, spusti MMu majicu (da mu valjda ne zebu leđa ) i opet na sisu!!!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pita L sinoć D: jel` stvarno tak fino mlijekeco?
    D: je, fino, fino! (onak ful ozbiljno i nastavi dalje)

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jutros umjesto oko 8 djete u 7 zove i ja dođem iz kuhinje i pitam kaj nemože spavat više (misleči da se digao i da je vrijeme za ustajanje) a on meni odgovara _nemogu spavat bez cice a ok

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Traži prvo cicu, pa za par minuta veli "drugu" i poslije opet "drugu", a ja joj velim Koju drugu, pa koliko mama ima cica? a ona: Puuunooooo

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

N: ova sika-mika mi je medena

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mama, koja je cica danas na redu - lijeva ili desna?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Iako smo sa dojenjem prestali 16.5, A cike ne može zaboraviti. Evo šta o njima misli:

"Tvoje su cike moj krevet. Tako su mekane i tako fiiiino mlijeko daju."

I biser od jučer:

"Volim tvoje cike jer vise kao šišmiši."

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Paalmi prvotno napisa
    zakon!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prekjučer na Dolcu (temperatura plus tisuću, upržilo sunce), nosim Floru na rukama. Imam prilično dekoltiranu majicu, mala mi u jednom trenu onako sočno primi cicu, ljudi okolo se počnu smijuljit, a ona im se svečano (i glasno ) obrati:
    - Čuvam mami cicu da se ne otopi.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    Citiraj Paalmi prvotno napisa
    zakon!

Flora

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Paalmi & Sanja ne znam koja mi je bolja!

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

presmiješni su! moj ne priča, nema još bisera, ali ih očekujem. ali iako ne priča ušao je u fazu koju sam prije samo čitala- kad sisa u krevetu najčešće sisa jednu pa drugu pa prvu pa drugu... i točno mu u pogledu i krenjama vidim: sad duuuuuga! prva! pa druuuugu! mmmm očem prvuuuuu! presmiješan je ali jedino tako sisa budan na krevetu.

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jakov sisa. jednu pa drugu, pa kaže:
    "Daj treću"

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nakon tjedan dana razdvojenosti, moja trogodišnja cura prvo me je pitala "Ja te još uvijek cicam, jel da?"

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo nedavno ukinuli nocne podoje i to je rezultiralo da i preko dana sama smanji dojenje i sama sprema cicu u majicu ....
    I tak jucer doji nakon sto sam dosla s posla i kad je zavrsila veli 'Mama pemi' i ja sad ubacim cicu grudnjak i preko majicu, ali kako se majica ono zamotala oko mene ispao dekolte preko cice, a L. panicno pokriva rukicama i govori 'Mama pemi, mama pemi' i mase glavicom 'Nece vise nece'

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

eto nas konačno u ovoj skupini...

kad G vidi cike...poludi od sreće i viče cici cici...odnedavno dok ciki za uspavljivanje traži me da se skroz skinem- trga grudnjak s mene i onda jednu ciki a drugu rasteže...

ujutro kad se oblačim to otprilike izgleda ovako:

skinem se- a on iz kinbača urla cici cici sa ozarenom facom i kad se obučem maše pa-pa cikama sa polutužnim pogledom...

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

grgurova mama, zavidim ti, moj još ne imenuje cici ni ništa takvo

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moje dijete s 2 godine: (pokazuje bradavicu nakon cicanja): To ti je bisev u cici.
    Ja: Molim? :?
    Ona: (pojašnjava) To ti je bisev u cici. A to (pokazuje drugu) ti je dvugi bisev u cici.

(sva sreća pa sam se uskoro sjetila da imamo neku slikovnicu gdje morski konjić nađe školjku s biserom... inače bih mislila da smo obje prolupale )

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    grgurova mama, zavidim ti, moj još ne imenuje cici ni ništa takvo
    Ma daj, ni moj ne imenuje cicu a pogle' koliki je Njemu je cica, kao i voda, neki "gnih". Zato ćemo još dugo biti tu, nema šanse da mu objasnim kako se "gnih" umorila od "gnihanja"

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i našeg prvog:
    Pitam ja Luku - šta piješ iz cice?
    A on iz istih stopa - piiiuu (pivu) i počne se smijati

I sad nakon par dana imamo u lijevoj mlijeko, a u desnoj pivu 8)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pišulja je bila negdje 11mj. vozimo se u autu, ja vozim, a tata s njom otraga.
    Plače ona kmeči i izvadi on Klik i počme joj pokazivat polugole tete, a ona kažiprstom ubode na pravo mjesto i viče CICA!

Sad, prije neki dan, spava ona, počme mrmljat u snu, okrene se prema meni, mrda nosom traži, zatvorenih očiju, i bunca, mmmm cica, cica, cica...

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

neki dan je izjavio kako više nema
    pitam da kaj uopće nema ili je popio
    veli da je popio i da sada treba pričekati da se napuni, ali da malo duže traje

inače, baka ga je u nekom razgovoru htjela obraditi pa je išla špreha u stilu da je veliki...
    glatko ju je odkanato i dočekao me sa "daj cicija" 8)
    ne znam kaj ju je uopće motiviralo, bah, nebitno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U krevetu pitam Vida: "Jel mogu spremiti tu siku sad?"
    "Mozes. Ta je sad ispuhana ko baloncic. I daj mi onu drugu, ona je puna snage."

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maloprije, oblizujuci se: "Jesi ti mozda rekla da su ti narasle jos neke sike?"

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bili smo kod bake i dođemo na večer doma, čim smo ušli u stan P. traži cicu. Ja velim: ajoj, nemamo cice, ostale su kod bake a ona se odmah snađe: zove baku, baka pelati cice autom

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Maloprije, oblizujuci se: "Jesi ti mozda rekla da su ti narasle jos neke sike?"

Pa mama, daj uzgoji još par.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •