He he, klinci su sjajni!
I mi imamo stalno bisera. U posljednje vrijeme tata prije spavanja pusu mora dati Maši, mami i pipi (siki).
Večeras je sika morala gledati kako Maša kaki, provjeravati je l' tumbi. Ma, igrokaze moram izvoditi.
Budući da ima karijes bočice (iako na bočicu nikad ništa nije pila, prije je karijes sike jer se ne odvaja od nje ni noću), jedinice su joj malo oštre pa moramo paziti kako uhvati siku jer me inače gricne. Neku večer nije htjela prati zube, ona pospana, ja umorna, nikako da se smiri pa nezgodno uhvati siku, ja viknem da me boli, a ona: Ide Mata pati dube da pipu ne boji. (Ide Maša prati zube da siku ne boli).

Prije mjesec dana smo bile u bašči i naiđem na uginulog guštera. Ono, valjda je taj tren uginuo, možda je ispao nekoj ptici iz kljuna. Budući da znam da će rijetko biti prilike da vidi guštera u živo, zovem ju i pokažem. No, rekla sam joj da je gušter uginuo jer bi inače trčao i bježao. Ovaj je umro. I kao, baš je jadan, bla bla... što ćemo s njim, a ona meni: Mama da duteju am pipe (Mama da gušteru papati sike). Odvalila sam od smijeha.