drage moje, dajte mi pokoju utješnu riječ... do prije par dana pitala sam vas što bi ste radije za svoje dijete, tetu čuvalicu ili jaslice, a sada vas obavještavam da ne mogu zamisliti ni jedno ni drugo, već samo sebe u toj ulozi, barem do neke 3. godine, i to pod cijenu zaposlenja! !!
vjerujem da vam puno govori moj potpis kojim se potpisujem...dakle, stvarno sam to dijete toliko želila, i sad sam počela raditi(za sad uskaču baka i tata, ali ne zadugo) i tada trebam dijete prepustiti bilo kome drugome!!!
ne mogu!!
radim nekih 7 dana, od mene se očekuje da ne mrdnem s posla 8 sati minimalno, radim u knjigovodstvu, ostajanje nakon tih osam sati je gotovo svaki drugi dan, 2 puta mjesečno po trgovinama se rade inventure do duboko u noć, i to uz prijavu NKV!!!! te plaću od nekih 2000 kuna!!!svaka druga subota je radna.
ja ne mogu žrtvovati toliko vremena svoga životai ne biti sa svojim malim djetetom , sada, kada joj još niko drugi ne treba do mene(mislim na neke prijatelje i sl.). kad bude bila 3 godine, kreniće u vrtić i tad ću ju bit spremna ostaviti. recite mi da sam luda, jer imam posao o kojem mnogi maštaju?! ali ja ne mogu više jutrima odlazit raditi i dolaziti u 4 sata popdne, nervozna, ljuta, umorna, kuhati, prati, peglati, i imam li vremena za druženje sa djetetom?. ostaću kod kuće, pustiti muža da radi za jako dobru plaću(5000 kn)i zato mi je puno lakše odlučiti i bavit ću se svojim djetetom...
šta vi mislite o svemu tome :/ ?

i ne biti sa svojim malim djetetom , sada, kada joj još niko drugi ne treba do mene(mislim na neke prijatelje i sl.). kad bude bila 3 godine, kreniće u vrtić i tad ću ju bit spremna ostaviti. recite mi da sam luda, jer imam posao o kojem mnogi maštaju?! ali ja ne mogu više jutrima odlazit raditi i dolaziti u 4 sata popdne, nervozna, ljuta, umorna, kuhati, prati, peglati, i imam li vremena za druženje sa djetetom?. ostaću kod kuće, pustiti muža da radi za jako dobru plaću(5000 kn)i zato mi je puno lakše odlučiti i bavit ću se svojim djetetom...
Odgovori s citatom
Nova garderoba (u trudnoći i prvoj godini nakon poroda većinom sam nosila sportske varijante), sendviči, sokovi, plaćanje jaslica ili tete čuvalice, prijevoz... uglavnom nije se isplatilo, a i da je mislim da bih isto ostala bar do 2. godine.
!!!