-
natasa. i mi imamo jedno dijete u dobi 2 god i imamo jednu plaću od 5000kn i uz to kredit 1700kn i dobro nam je. sretni smo sto imamo maloga i sve ostalo je manje bitno. ja sam na kraju fakulteta i odlučila sam da se neću zaposliti još dvije godine. mislim da ni jedan vrtić i ni jedna teta ne moze biti bolja od tebe.a sto se tiče društva, moje dijete npr.ne voli baš drugu djecu, kaže da mu se ne sviđaju. jedino traži da ga vodim kod jedne djevojčice koja mu valjda odgovara i s njom se jedinom hoće igrati. na igralištu se ponaša kao da druga djeca ni nisu tu.prekjučer mi se jedna mama žalila da je njena dadilja ostavila dijete pokakano cijelo prijepodne i uopće ga nije nahranila,već mu je dala 4 bočice čaja. inače je ta ženska (dadilja)sasvim ok.al, pusti ti to, kad ti nisi u blizini,mogu šta hoće. samo ti uživaj sa svojim djetetom...
mogu ti čak reći i da se ,otkad imamo malog, i zdravije hranimo jer moram paziti šta kupujem (kad smo već odlučili biti s jednom plaćom).i tako, sama kuham, puuuuno povrća i variva koja mm i dijete obožavaju, nekad sama napravim kruh ili nešto od tijesta, jedemo puno voća.....
i nemam čak ni potrebu izmišljati s odjevanjem i kozmetikom. radije pazim da smo čisti i uredni, a kad me mm i pošalje da kupim nešto baš sebi, opet radije kupim malom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma