-
Evo me ponovo ovdje nakon šest godina. Ne znam da li netko uopće i gleda ovu temu, ali moram napisati svoja iskustva. Možda nekome pomognu. Nakon postavljene dijagnoze sinu su operirane obje noge. Operaciju je obavio dr Irha. Sada moje dijete ime 16 godina i hoda. Hod nije 100 % savršen ali on hoda bez problema. Nikada nije rekao da ga nešto boli, nikada nije imao problema sa stopalima. I da, doktor je rekao da bi rezultati bili puno bolji i postupak jednostavniji da je dijete operirano kada je bilo godinu dana staro. Moje preporuke za doktora u svakom smislu jer je jedino on prepoznao o čemu se radi. Do 10-e godine doktori su me u Osijeku uvjeravali da moje dijete ima spuštena stopala, davali mi ortopedske uloške, čak je dobio je ortopedske cipele koje su naravno bile male dok su oni to napravili. Do 10-e godine doktori se nisu udostojiti niti jednom mome djetetu poslikati noge da vide o čemu se radio jer on eto trapavo hoda i lijen je. Još jednom napominjem, ako imate bilo kakvih sumnji vezanih za stopala svoga djeteta obavezno potražite dr Irhu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma