ja sam jos jedna nova/stara mama na forumu...nova jer sam se tek danas logirala ,a stara jer vec mjesecima iscitavam tekstove na forumu.
Do sada sam uvijek pronalazila odgovore na moja pitanja ali evo suocila se i ja sa preprekom...zato i podizem ovaj stari topic,jedino sam njega pronasla u pretrazniku.

Nedavno je mom sinu dijagnosticiran talus verticalis lijevog stopala, uzet mu je otisak za ortopedske uloske,i receno mi je da ako ne bude napretka sa uloscima(pregled za 6 mjeseci) idemo na nosenje ortopedskih cipela pa opet ako ne bude napretka,operacija....
On ce sad napunit dvije godine,prohodao je sa 15 mjeseci, i tek smo onda uocili da mu nogica tj stopalo bjezi prema unutra,inace nema nikakvih drugih znakova koji bi ukazivali da nesto nije u redu, normalno hoda, trci.

Na pregledu mi nisu preporucene nikakve vjezbe (bili smo na Salati na pregledu) iako me pedijatrica salje u fizijatra,kaze da bi bilo dobro da jacamo misice.

Zanima me kakva su vasa iskustva,da li vjezbe pomazu,da li ste isli na pregled kukova,negdje sam procitala da je i taj pregled vazan,njemu ga sad nisu napravili, i sve informacije su dobro dosle..