Tražim majke sa sličnim iskustvom.
Moja beba ima nepunih 6 mj. Od početka sam ga navikavala da spava u svom krevetiću. Prvih mj dana sve je funkcioniralo ok. Dojenje svaka 2 h pa natrag u svoj krevet (osim ako mama ne zaspi usred dojenje). Atopijski dermatitis + pad količine mlijeka javili su se nakon cca 1,5 mj starosti i tu počinju problemi. Kako je beba bila mala nisam znala što mu je, nemiran, trlja obraze, budi se svako malo, smiruje se samo na sisi. Sada znam da ga je mučio svrbež i glad. I tako malo po malo završio je sa mamom u krevetu. Bio je u dva navrata u bolnici gdje su ga "doveli u red" ali nakon povratka doma i prestanka djelovanja kortikosteroida noćni nemir se vratio i opet je nazad sa mamom u krevetu. Priznajem, zaželila sam ga se i jedva čekala da ga uzmem sebi. Nije da mi ne godi što se vratio na sisu ali ovo se počelo pretvarati u cjelonoćno dojenje. Sestra mi kaže " to će ti se to obiti o glavu", navodno sam previše popustljiva. Sam u krevetiću rijetko izdrži duže od 2 sata. Pomalo sam umorna a i MM nije sretan. Po danu spava ok ali isto ne duže od 2 h u komadu. Dosta je živahan.
Kako da ga naviknem da više sisa danju? Mlijeka najviše imam noću što je dodatan problem.
Kako ga smiriti i priviknuti da spava u svom krevetu?
Je li uopće problem što spava sa mamom i tatom (hoće li mi se to doista "obiti o glavu") s obzirom da ima 6 mj?

Odgovori s citatom
. A drugima reci
Pa on je samo mala bebica.
ona se uredno "samoposluzivala" , a ja bih ujutro nagadjala koliko puta je to bilo