Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Reebok tenesice

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Reebok tenesice

Samo me zanima imaju li Reebok tenesice anatomski uložak. Maloj smo kupili još dok nije ni bilo riječi o hodanju (naletili na popust) i na upit o ulošku prodavačica je rekla da je prilagođeno dječjoj nozi i da se nebi ni proizvodile da nemaju anatomskog uloška. Za prve,kao i druge cipele odlučili smo se za bambi. Sada je nogica narasla taman za tenesice,ali u odnosu na bambi uložak nema ispupčenje s unutarnje strane stopala. Pa nadam se da mi prodavačica nebi smuljala samo da proda.Pošto je nedavno počela hodati sama ne bih htjela da to bude u cipelicama bez uloška. Zna li netko nešto?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smuljala te...
    anatomski ulozak mora imati ispupcenje, a najcesce u tenisice i ne stavljaju takve uloske (mislim da samo ciciban tenisice ga imaju)
    sad mozemo i diskutirati trebaju li djeci ulosci ili ne...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sve sto sam ja citala govori u prilog da bi bilo najbolje da dijete koje je prohodalo ili prohodava, hoda boso. Takodjer, da nije vazno da cipelica ima anatomski ulozak vec da bude dovoljno prostrana (adekvatan broj, a ne premala) i dovoljno visoka da stabilizira zglob.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jedino u reebok tenisicama mogu normalno hodati, jer su mi stvarno prilagođene stopalu (a kičma mi je u komi).

dok sam mogla (birati), kupovala sam i kikici reebok... naravno, nisu svi modeli isti. važno mi je bilo da su kožne, i što laganije.
    ( sada ona hoće samo nike-patike... :/ )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam danas baš švrljala po dućanima
    i jedino reebokice imaju to ispupčenje
    nazvano anatomski uložak ( konkretno , broj 30 )

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Onda nema razloga za zabrinutost. Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •