Drage moje savjetnice za dojenje, sigurna sam da još neko vrijeme neće pasti odluka da vam se pridružim u timu jer i dalje preemotivno reagiram kad ljudi saslušaju savjet, klimnu glavom kao da su shvatili ali opet voze dalje po svom...
Sve se pitam hoće li uopće zvati SOS telefon iako sam im rekla da je to najbolja pomoć koju mogu dobiti...
Da vam ne pričam cijelu priču, imam problem sa susjedom koja žarko želi dojiti al su je zeznuli već u bolnici krivim savjetima, a doma baš nema podršku jer cijela obitelj je stalno uvjerava da je beba gladna...
Vidim da mama želi i može uspješno dojiti samo kad joj ovi ne bi stalno punili glavu da to neće ići, a ona se nema snage i sigurnosti boriti s ukućanima :sad:
Sve njihove argumente sam uspjela nekako potući ali pred jednim sam nemoćna, ne znam kaj da odgovorim kad otac djeteta meni kaže:
Klo, daj shvati, on je sigurno gladan (bebač ima 12 dana) jer plače sve dok mu ne damo bočicu, cijelu je smaže i smiri se pa zaspi! Da nije gladan, ne bi jeo!
Njegova logika je neumoljiva, kaj da se radi?
Zašto se bebač smiri od adaptiranog, kaj proizvođači stavljaju neke sedative unutra :?