Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Vodenjak

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Vodenjak

Da li se osijeti kada pukne vodenjak ili samo iscuri voda van? Da li nakon što vodejak pukne započnu trudovi? :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mojoj šogorici je pukao odjednom , rekla je da je osijetila puk! i voda se razlijala. Mojoj susjedi isto , ona je relka da je osijetila kak ju je mali nabio dole glavom , osijetila je kak je puklo i voda se razlijala. Mojoj kumi je bilo visiko prsnuće vodenjaka(napuko je nije pukao do kraja i to ne dole već gore kod ošita) i nije ništ osijetila sam je skužila da voda curka i da su joj hlače mokre. Rodnica je bila puna vode, kad bi hodala curilo bi jače , u mirovanju manje. Trudove je dobila za dva sata kad su joj u bolnici do kraja prokinuli vodenjak , a ove dvije prve kojima je pukao cijeli kažu da su trudovi krenuli odma. Nadam se da sam pomogla.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Meni je pukao odjednom i izlilo se valjda 5 l vode u 22 navečer, a u 23,30 su počeli lagani trudovi, rodila bi bila u 7,30, da je išlo prirodno, ali je morao biti carski pa je to bilo 8,25 dok su me pripremili.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja san imala visoko prsnuce vodenjaka, pa mi je iscurilo manje vode nego sta bi tribalo kod "pravog" pucanja vodenjaka (bar prepostavljam) i draga, ne mozes falit, viruj mi. e sad, na forumu san procitala da je odsta zena osjetilo ili je culo nekakav zvuk, ali meni nije bilo nista. trudovi ne moraju pocet odmah nakon pucanja vodenjaka,a i mogu. nadan se da san pomogla

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bila sam kupila nepromočivu plahtu - kao, ako mi pukne vodenjak po noći da ne upropastim jogi. Misao s kojom sam tu večer zaspala (12 dana prije termina) je bila: #%&/, nisam stavila plahtu! U tri ujutro me probudilo 'nešto', skočila sam se iz kreveta ali do kupaonice nisam stigla - već je dosta vode iscurilo putem.
    Nisam osjetila nikakvu bol, ali tu količinu vode ne možeš ne primjetiti. 8)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni je malo curkalo tj. nije sve odmah otišlo MM i ja smo do 6 ujutro razmišljali je li to pukao vodenjak ili nije. U bolnici dr. mi je rekao da nije skroz sve izcurilo, a bolove nisam imala

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala svima. Valjda budem primjetila kad se to dogodi.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam mislila da to neću primjetiti , a onda se oko 1 h izlilo valjda 3l vode u mlazu, ali moji trudovi su bili jako slabi-njih ne bi skužila.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni su krenuli trudovi ujutro oko 9h, u 1h mi je pukao vodenjak (već sam bila u bolnici) i lagano mi je curilo, nije odmah sve, rodila u 18h

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •