-
Vodenjak
Da li se osijeti kada pukne vodenjak ili samo iscuri voda van? Da li nakon što vodejak pukne započnu trudovi? :?
-
mojoj šogorici je pukao odjednom , rekla je da je osijetila puk! i voda se razlijala. Mojoj susjedi isto , ona je relka da je osijetila kak ju je mali nabio dole glavom , osijetila je kak je puklo i voda se razlijala. Mojoj kumi je bilo visiko prsnuće vodenjaka(napuko je nije pukao do kraja i to ne dole već gore kod ošita) i nije ništ osijetila sam je skužila da voda curka i da su joj hlače mokre. Rodnica je bila puna vode, kad bi hodala curilo bi jače , u mirovanju manje. Trudove je dobila za dva sata kad su joj u bolnici do kraja prokinuli vodenjak , a ove dvije prve kojima je pukao cijeli kažu da su trudovi krenuli odma. Nadam se da sam pomogla.
-
Meni je pukao odjednom i izlilo se valjda 5 l vode
u 22 navečer, a u 23,30 su počeli lagani trudovi, rodila bi bila u 7,30, da je išlo prirodno, ali je morao biti carski pa je to bilo 8,25 dok su me pripremili.
-
ja san imala visoko prsnuce vodenjaka, pa mi je iscurilo manje vode nego sta bi tribalo kod "pravog" pucanja vodenjaka (bar prepostavljam) i draga, ne mozes falit, viruj mi. e sad, na forumu san procitala da je odsta zena osjetilo ili je culo nekakav zvuk, ali meni nije bilo nista. trudovi ne moraju pocet odmah nakon pucanja vodenjaka,a i mogu. nadan se da san pomogla
-
Bila sam kupila nepromočivu plahtu - kao, ako mi pukne vodenjak po noći da ne upropastim jogi. Misao s kojom sam tu večer zaspala (12 dana prije termina) je bila: #%&/, nisam stavila plahtu! U tri ujutro me probudilo 'nešto', skočila sam se iz kreveta ali do kupaonice nisam stigla - već je dosta vode iscurilo putem.
Nisam osjetila nikakvu bol, ali tu količinu vode ne možeš ne primjetiti. 8)
-
meni je malo curkalo tj. nije sve odmah otišlo MM i ja smo do 6 ujutro razmišljali je li to pukao vodenjak ili nije. U bolnici dr. mi je rekao da nije skroz sve izcurilo, a bolove nisam imala
-
Hvala svima. Valjda budem primjetila kad se to dogodi.
-
Ja sam mislila da to neću primjetiti , a onda se oko 1 h izlilo valjda 3l vode u mlazu, ali moji trudovi su bili jako slabi-njih ne bi skužila.
-
meni su krenuli trudovi ujutro oko 9h, u 1h mi je pukao vodenjak (već sam bila u bolnici) i lagano mi je curilo, nije odmah sve, rodila u 18h
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma