Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Lijepe stvari u vrtiću

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Lijepe stvari u vrtiću

Nadam se da mi Cvijeta neće zamjeriti što sam joj ukrala ovo, ali baš mi se svidjela ideja. Kako je rujan mjesec uplakanih mama, bilo bi lijepo kad bi vi iskusnije napisale tu i tamo neku anegdotu iz vrtića/jaslica, nešto smiješno/toplo/zabavno, nešto što se ne bi moglo desiti da su doma... nešto kao ovo dolje

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    I
    Juče mi izjavljuje kako ga je teta vodila da je vidi pre spavanja. Pitam ja zašto a on će:''Da joj vidim pižamicu ''
    prekrasno. bravo za tetu.

stavi to na topik o adaptaciji da se mame malo utješe.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Super tema, nadam se da će biti puuuuno odgovora

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A ja se nadam da ću uskoro imati puuuno postova ovdje.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Balarosa

evo ja ću jednu.
    dakle, na dan kad se mara rodila, tete su juraju u vrtiću napravile pravu malu feštu. između ostalog, svako dijete u grupi mu je nacrtalo crteže s temom velikog brata i male sestrice, tete su to uvezale i na naslovnicu napisale ovu pjesmicu (nosim je u novčaniku pa ću vam je napisati):

Dragi Juraj naš,
    dobio si seku, sad si frajer baš.
    Svašta ćeš ju ti naučiti
    i puzati
    i hodati
    i u moru plivati
    a malo, malo i mamu i tatu zezati.
    I šapni joj već danas ti
    koliko ćeš ju puno voljeti.
    i daj joj pusu i od nas
    ti divno dijete
    kojeg jako vole tvoje tete.

ne moram niti reći koliko sam plakala kad mi je to pokazao prvi dan kad nas je došao posjetiti.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo još jedne cmizdravice koja isčekuje pozitivu.
    Moja danas pjeva "Dugbaj, dugbaj ..." bio juče čas engleskog

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cvijeta73 ja emocionalni frižider zasuzila
    prekrasno
    ma to su tete Riječanke

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nadam se da ćemo i mi imat nešto za napisat ovdje uskoro...

cvijeta prekrasno

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cvijeta, baš predivno
    Ja sam se danas skroz raznježila kada sam došla po njega. Bili su vani i pola grupe je sjedilo na automobilskim gumama (imaju ih za igru) i nešto važno pričalo. Drugi su bili na ljuljačkama od guma par metara dalje i ludo se zabavljali.
    Gledam ih tako i pred očima mi se pojavi slika te iste djece prije 4 godine u jaslicama. Mali, musavi svatko na svojoj strani.
    A gle ih sad, veliki predškolarci, pravi prijatelji i složna ekipa. Baš je bio predivan prizor

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A tek kad "cura od skoro 6" kaže : "Mama, znas, ja se sjecam kad sam bila mala i kad mi je tete X.. mijenjala pelene prije spavanja.." i to s takvom sjetom u glasu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cvijeta, cmoljim

L. je dobila tako uvezenu knjižicu za svoj rođedan.
    Svaki prijatelj joj je nešto nacrtao, tete su napisale ime i uvezale.
    Čuvam to

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Od jucer razmisljam o ovom topicu i sto napisati, sto izdvojiti iz 6 godina druzenja s vrticem i jaslicama...

Za svaki rodjendan proslavljen u grupi djeca su doma donosila uvezane knjige slika koje su im crtali prijatelji, bila je tu i jedna zidna slika svih klinaca iz grupe (i dan danas nakon 3-4 godine jos visi mom starijem sinu iznad kreveta).

Sjecam se prve recenice koju je moj stariji donio iz vrtica: "Teta Sanja zove: Piceki i purice di ste moji..."

Ja inace rijetko placem. Ali plakala sam na SVAKOJ priredbi, i bozicnoj i zavrsnoj i na kestenijadi i na svakoj prigodi kad su se "mali piceki i purice" okupljali oko teta, recitirali, druzili se medjusobno i slicno. U tim prilikama dobro se vidjelo kako oni funkcioniraju kao grupa, s odgajateljima i medjusobno. Vrtic je oplemenio nas zivot. Nas vrtic bio je uvijek toplo mjesto gdje su se djeca osjecala dobro i prihvaceno, cak i moj (u ono vrijeme) cmizdravi stariji sin.

Vrtic je mom zatvorenom i nepovjerljivom djetetu pomogao da izraste u djecaka punog samopouzdanja koji je spontano i veselo zakoracio lani u skolu. Skola i vrtic se nalaze jako blizu - dijeli ih samo ograda. Treci dan nastave moj sin je preko u dvoristu vrtica ugledao tetu Sanju i PRESKOCIO je ogradu i odjurio k njoj. (Dijete je inace vrlo nespretno, motoricki nekoordiniranoo i obicno ne radi takve stvari, ali motiv je bio jaci).

Ove godine imam jos jednog skolarca - i taj uredno mase tetama prek plota i pita kad cemo u vrtic u posjet njegovim tetama. To su bile i ostale osobe od povjerenja uz koje su djeca emotivno jako vezana.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja ću samo kratko, iza nas samo tri dana...

ali jučer je bio roditeljski i tete su rekle da obično grupe imaju ime (korak po korak pristup) i da bi one da se zovu Sirene

i tako, sad smo Sirene, a vi si mislite zašto

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mama, ja sam bila kao mala ovca kad sam došla...stalno sam plakala...sad sam prava, velika cura i taaakoo volim ići u vrtić...Mama znaš ti da su meni svi u vrtiću prijatelji.

Znaš mama M iz Montesorrija, ona mi je prijateljica, mama, a J. iz najstarije...danas smo se igrali cijeli dan.

Tata hoćes pitati mamu od K. i tetu jel smijes slikati mene i nju...znas nje nema na zajednickoj slici iz vrtica, bila je bolesna, vadila je krajnike...a ja zelim imati i njenu sliku...ona mi je naaaajbolja prijateljica.

Mama, mogu li ove godine na rodjendan pozvati ...(nabraja hrpu djece iz vrtica).

Kad ujutro dovedem H. u vrtic, a ona se smjesti pravac kod tete u krilo i mazi se...

Kad dodjem po nju, a ona mora ići pozdraviti tete, svoju prijateljicu, poslušati priču do kraja...

Kad ju netko pita ide li u vrtić i koji, a ona pucajući od ponosa odgovara...

Kad ju pitam želi li ići u Montessori ove godine (dobili mjesto) kod tete S. i L., a ona kaže NE...ja najviše volim svoje tete i svoju skupinu...

Kad trči kod tete kuharice ili čistačice ili neke meni nepoznate tete iz druge skupine da joj nešto kaže ili ju pozdravi...i ja pitam kako ti nju znas, a ona ponosno i s čuđenjem (u stilu kako ti to ne znaš) odgovori...pa to ti je xy...ona mi je prijateljica.

Ima toga još...to su sve male svakodnevne stvari, ali meni je to najljepše, veliko kao kuća...jer pišem iz perspektive mame čije se dijete teško prilagođavalo...skoro 8 mjeseci, a sada je to za nju jedno posebno mjesto, posebni ljudi...sretna je tamo, osjeća se kao doma...kad sretnemo negdje bilo koju tetu iz vrtiće ili dijete...sva se ozari. To su meni lijepe, male stvari, i prevladavaju sve eventualne zamjerke koje može biti imam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvi dan vrtica, nakon mora, B. sva uzbudjena, jedva ceka, pozuruje me putem da slucajno ne zakasnimo, ulazi u svoju sobu i 3 njene prijateljice jure prema njoj uz odusvljeni vrisak - DOSLA SI!!!
    ...i krene zajednicko grljenje i smijanje, tako su se jako stisnule da su teturale dok se sve nisu prevalile na pod i nastavile grcati od smijeha
    Cetiri male prijateljice valjaju se po podu od smijeha, teta i ja isto

Kad sam odlazila zovem B. da se pozdravimo, daje mi pusu uz preporuku - nemoj brzo doci po mene, i onda opet sok, od njenih cura, skroz spontano, dobijem po jednu toplu mokru pusu

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za svaki rodjendan proslavljen u grupi djeca su doma donosila uvezane knjige slika koje su im crtali prijatelji.

Ja inace rijetko placem. Ali plakala sam na SVAKOJ priredbi, i bozicnoj i zavrsnoj i na svakoj prigodi kad su se okupljali oko teta, recitirali, druzili se medjusobno i slicno.
    Ovako i kod nas, samo ja ne plačem, meni je osmijeh zaleđen od uha do uha i neka nevidljiva ruka mi u tim trenucima čvrsto drži srce da ne iskoči.
    I uživam na onim radionicama povodom Božića i sl. gdje zajedno sa klincima nešto radimo

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure, divno. Stvarno dajete nadu nama "friskima"

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    ja ću samo kratko, iza nas samo tri dana...

ali jučer je bio roditeljski i tete su rekle da obično grupe imaju ime (korak po korak pristup) i da bi one da se zovu Sirene

i tako, sad smo Sirene, a vi si mislite zašto
    Mogu si misliti... Inace, to je dobar nacin da se klinci identificiraju s necim. U nasem vrticu su Tratincice, Skoljkice, Jabuke, Jezici, Zecici... Medvjedici, Teddy Bears (pojacani engleski).... ima jos toga.

Moj stariji je bio u Lavicima.

Mladji je SAM dao ime svojoj grupi... - Krijesnice.
    Prica ide ovako: Na gruntu smo vidjeli krijesnice (najprije njihove licinke u zemlji, a po ljetu i prave). I jedan dan u rujnu dodje meni moj sin i kaze - nasa ce se grupa zvati KRIJESNICE. Fino... Pitam ja drugi dan tetu A. - kaj ste dali grupi ime Krijesnice? Zena me gleda i nema pojma. Tad sam joj ispricala cijelu storiju sa svjetlecim bubicama i odusevljenju koje je moj sin pokazao za njih. 8) I teta R. se zainteresirala....

Za 2-3 dana dolazim ja po sina, a teta A. me vuce za rukav i veli - Dogovorili smo se, grupa ce se zaista zvati Krijesnice! I tak je i bilo do ove godine kad se vecina njih upisala u skolu. Eno ih cijeli copor zajedno u razredu, svijetle im guze!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Diiivan topic!

Jana još toliko ne prepričava dogodovštine pa ne znam kaj se dešava preko dana, ali ujutro kad ju ostavljam, to bude taman u vrijeme kad svi (njih 20-ak) doručkuju. Dok Jana odlazi oprati ruke, ja im mašem, pitam ih kaj jedu, kaj će piti, redovno isti (čitaj najglasniji ) odgovaraju, oduševljeni kaj komuniciraju. Jana se vraća iz kupaonice, spontano mi maše (kao ajd mama biž ća) i užurbano sjeda za stol (naime u pitanju je veeeliki gladuš). I onda bih tako mogla ostati satima gledati te male piceke kako su medeni, nema suza, samo vedri pogledi, gledam najglasnije dijete i sjetim je se kako je njena adaptacija bila jaaako teška i duga.

I hoću si glavom u zid što mi to nije struka.

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prekrasan topic

Lavić je nakon duge i teške adaptacije prošlu školsku godinu sada dobio nove tete koje su baš nekako posebno drage i tople.
    Mališa ih jako voli, a meni je konačno srce na mjestu i sa mirom odlazim na posao jer znam da je u dobrim rukama i da mu je lijepo.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mm dovodi M-a, u dežurstvo uglavnom jer mora do 8 stić na posao, a teta dolazi oko 7:40...ali mm ga nikad ne ostavlja nego sjedne s njime na kauč i čeka trenutak kad M želi u dežurstvo ili pričeka tetu pa zakasni na posao(M je ljubitelj svoje ekipe, ne voli dežurstva, pa ga ne forsiramo nikad, radije ostane mm malo duže popodne na poslu)
    Uglavnom, prekjučer su djeca počela lagano dolazit i ostajat, ali Marinu se BAŠ nije dalo, i mm ga nagovara...hajd, evo XY, hoćeš i ti?NEEEEEEE.Ok.
    Hajd evo XX, hoćeš i ti?NEEEEEeee....
    ALi stiže Bartol.Sjaj u očima i jednom i drugom...DI SI KOMPAAAAAAAA i neki pozdrav ko crnačke bande (ono škakljanje po dlanovima ), smješak od uha do uha i trk u dežurstvo, obojica....
    Dodjem po njega, B. pita hoće doći kod njega na igranje....hoće se družit izvan vrtića. Kaže teta, znate, njih dva sve hoće skupa.

"mama, ja volim Bartola, on je moj najbolji frend."

Marin i Bartol imaju 3 ipo godine. NE 7. I već su se odabrali medju 20oro djece. I najbolji su frendovi. Bolji nego hrpa odraslih

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I moja je Emina našla jednu malo mlađu Eminu, i juče kad smo krenuli kući, mala Emina zagrli moju i kaže joj "nemoj ić", a usnice drhte. Eto moje Emine, i njoj usnice drhte, ne ide joj se :shock:
    I dobili su zlatnu ribicu kao vrtićkog ljubimca, pravu pravcatu. Moj životinjoljubac je oduševljen.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    mm dovodi M-a, u dežurstvo uglavnom jer mora do 8 stić na posao, a teta dolazi oko 7:40...ali mm ga nikad ne ostavlja nego sjedne s njime na kauč i čeka trenutak kad M želi u dežurstvo ili pričeka tetu pa zakasni na posao(M je ljubitelj svoje ekipe, ne voli dežurstva, pa ga ne forsiramo nikad, radije ostane mm malo duže popodne na poslu)
    Joj, točno tako smo i mi prošle godine, iz istog razloga.

Inače, ja sam oduševljena s našim tetama, koliko imaju strpljenja i razumijevanja za svako dijete pojedinačno, usprkos velikim grupama. I uvijek nađu vremena i za kraći razgovor s roditeljem.
    A i mene i MM-a oduševljava koliko je Andrej upoznao djece otkako ide u vrtić, i kako je postao društveniji i manje plašljiv u socijalnim kontaktima.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I mm najčešće vodi H. u vrtić, upravo zato što ja ne smijem zakasniti na posao, a on smije...prošle godine su isto znali sjediti i čekati da njena skupina dođe, kasniti na posao, plakati i sl. U dežurstvo je htjela samo ako je neka od njenih teta bila dežurna...Ove godine (i cijelo ljeto u dežurstvu)...ma trči unutra...sa svima na "daj pet", mahanje, pozdravi po hodniku nekoj starijoj dječici...

Inače i mi imamo vrtićku ljubimicu...kornjaču Kornicu...svaki dan je netko od djece uz pomoć teta zadužen za brigu o njoj. Preko ljeta im je malo narasla i udebljala se i sad je veliki doživljaj kupovina i biranje novog akvarija/terarija (ne znam ja u čemu žive kornjače) za nju.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure, vama i vasim vrticarcima veeeliki

Ni ne znate kakav ste melem na rane adaptacije.
    Jedva vam se cekamo pridruzit na ovom topiku...

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    ALi stiže Bartol.Sjaj u očima i jednom i drugom...DI SI KOMPAAAAAAAA i neki pozdrav ko crnačke bande (ono škakljanje po dlanovima ), smješak od uha do uha i trk u dežurstvo, obojica....
    Dodjem po njega, B. pita hoće doći kod njega na igranje....hoće se družit izvan vrtića. Kaže teta, znate, njih dva sve hoće skupa.

"mama, ja volim Bartola, on je moj najbolji frend."

Marin i Bartol imaju 3 ipo godine. NE 7. I već su se odabrali medju 20oro djece. I najbolji su frendovi. Bolji nego hrpa odraslih

A kako tek Marin i Bartol pozdravljaju Tonku :D (mislim, vjerojatno ne samo nju, ali druge ne vidim).

Ona isto ima frendicu s kojom je vec mjesecima nerazdvojna, jedva se docekaju ujutro. Plavusice male.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da, neznaš koja je ljepša od koje

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Uf, svaki put mi oči zasuze kad čitam ovaj topic. Pravi melem na rane za nas sa adaptacije.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Konačno jedan lijepi vrtićki topic! :D

Puse svoj našoj dobroj dječici!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nemrem vjerovat, evo mene na ovom topiku :D

Vodi danas teta cuvalica K. iz vrtica i da mi crtez.
    Pise Tockice i riba, al vise je onako, znate... u Pikasovom stilu
    K. prvi crtez iz vrtica
    Eno vec visi na zidu.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

super...baš me zanima naš prvi crtež ...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja djevojčica ima dečka

Bila je nešto bolesna i ja sam s mlađom otišla popodne do Konzuma i srela njenog, jelte, dečka.

"Gdje je ona?
    Šta je boli?
    Kad će doći?"

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super topic

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi na kraju svake godine dobijemo sve dječje radove, tete za svako dijete imaju poseban fascikl. Svako nekoliko mjeseci im rade otiske rukica u različitim bojama
    I mi smo za imendan ( jer nam je rođendan ljeti ) dobili crteže djece uvezene u malu slikovnicu, listovi su bili izrezani u obliku medvjedića :D
    Neki dan je došla u vrtić a svi su već sjedali i čekali doručak pa je teta rekla da ona bude redar i da joj pomogne dati doručak, bila je sva važna, nije mi se imala vremena ni javiti
    P.S. I moja je Picasso

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo me opet...

Trebali su donijeti plodove jeseni za urediti jesenski kutić u predprostoru ispred svoje sobe...Između ostalog, baka joj je donijela nešto iz svog vrta za taj kutić... i za nju buketić cvijeće.

Drugo jutro, ja spakirala košaricu s jesenskim plodovima i pokazujem je H....svi vec u cipelama i jaknama...kad ona otrči u dnevnu sobu i izvuče dva cvijeta iz svog buketića iz vaze na stolu...ja naravno, lagano nervozna...kud ces sad, kasnimo...Mama, uzela sam dva cvijeta da odnesem tetama...jedan za tetu V., jedan za tetu Z.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Podižem topic!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kako ste u vrtiću obilježili Dane kruha? Moji su već u školi, ali u vrtiću to je bila jako dobra zabava - mijesilo se, peklo u kuhinji, donosilo od doma (i kruh i slanci i pekmezi i svašta), radile su se ogrlice od zrnja i od tijesta i nema tome kraja....

Osim toga, sad će NOć vještica, pa sveti Nikola, pa Božić.... !

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Našima su ovaj tjedan dani kruha. Danas ih je dočekalo brašno i voda, sjemenke i pregače. Mijesi se, mijesi! :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Osim toga, sad će NOć vještica, .... !
    Moja cijele dane pjeva najnoviju vrtićku:
    "Oj, kolika bundeva je
    narasla u poooooljuuuuu,
    strašilo ću od nje pravit',
    za to imam voooooljuuuuuu..."

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa
    Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Osim toga, sad će NOć vještica, .... !
    Moja cijele dane pjeva najnoviju vrtićku:
    "Oj, kolika bundeva je
    narasla u poooooljuuuuu,
    strašilo ću od nje pravit',
    za to imam voooooljuuuuuu..."
    tu još nisam čula! :D

znaš kako ide cijela?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, i moj mlađi je to donio iz vrtića. Mali ima super memoriju:

BUNDEVA

HEJ, KOLIKA BUNDEVA JE
    NARASLA U POLJU!
    STRAŠILO ĆU OD NJE PRAVIT
    IMAM ZATO VOLJU.

IZREZAT ĆU DUGE ZUBE,
    NOS I VEL'KE OČI
    I ZAPALIT U NJOJ SVIJEĆU
    DA GORI PO NOĆI.

STRAŠILA SE JA NE BOJIM
    IAKO SAM MALI,
    JER JA ZNAM DA TO JE SVIJEĆA
    ŠTO SE U NJOJ PALI.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Peterlin

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moje malo dvogodišnje je jučer naučilo Kruška, jabuka, šljiva

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Moje malo dvogodišnje je jučer naučilo Kruška, jabuka, šljiva
    Misliš na onu pjesmicu? Jer to ide Jabuka, kruška, šljiva.

Ali moram napisati i nastavak, nama je to jedna od prvih doma naučenih pjesmica.

...mene voli Iva,
    a ja Ivu neću,
    bacim je u vreću.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tin po cijele dane pjeva doma... prvo neku o ježu:

Kratke noge, mala njuška
    Po svem tijelu bodlja šuška (ovo smo jedva shvatili, nakon puno njegove pantomime )
    [Onda nesto mali nešto
    I na kraju slavodobitno jež!

A jučer je stalno pjevao ono "mala ptica ševa..." i to puno bolje od mene

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja imam pregršt lijepih stvari iz vrtića, stalno nešto rade, uče, pripremaju, zna hrpu pjesmica, mi smo zaista imali sreće kada su jaslice/vrtić u pitanju.

Voli tetu (subota na trgu, kaže meni Lola: mama tu ti negdje živi teta B, ja ti nju volim do neba i do natrag);

Prolazi motor, ona ozarena: mama, i M (odgajatelj) ti vozi motor i ima kacigu, znaš

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I mi imamo pjesmice :
    "Pte ima uka aka; kad je titnet to je aka; bum, bum, bum, bum; to je petma aka"

Prijevod : Prste ima ruka svaka; kad je stisneš to je šaka; bum, bum, bum, bum; to je pjesma laka

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I kod nas su pjesmice zanimljive:

"Pada kiša,
    smoči miša.
    Smočila mu rep i brk,
    brzo mišu sad u trk!"

"Kiša pada na travicu,
    mrav se skriva pod gljivicu.
    Poručuje kiši mrav -
    -padaj kišo cijeli dan,
    kupio sam kišobran!"

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sne prvotno napisa
    I mi imamo pjesmice :
    "Pte ima uka aka; kad je titnet to je aka; bum, bum, bum, bum; to je petma aka"

Prijevod : Prste ima ruka svaka; kad je stisneš to je šaka; bum, bum, bum, bum; to je pjesma laka
    A Jana je jedan došla kući, i nešto mi pokazuje šakicama (to je bilo prije 4-5 mjeseci), pa ih vrti, pa bum-bum, a meni ništa jasno. Pitala sam idući dan tetu, pa mi je ispjevala o kojoj se pjesmici radilo.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Da, meni je najljepše što izgleda svaka pjesmica ima neku koreografiju. Vrti rukicama, mrda prstićima .... preslatko.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •