Citiraj klia prvotno napisa
Hvala svima na riječima potpore. Pepi, koliko si kg dobila u drugoj trudnoći i kakve si građe? Jer ovo što opisuješ je stvarno super. Jesi možda vježbala kroz trudnoću ili se puno kretala?
Jače sam građe, imam oko 69 kila i sa prvom curicom sam dobila jaaaaaaaaaaaako puno kila (oko 30kg ) i ležala zadnja dva mjeseca u bolnici.
S drugom curicom sam dobila isto puuuuno kila( oko 20 ), ali nju sam par dana prenjela. Znači nisam vježbala,nisam se puno kretala (osim što sam zadnja dva tjedna u bolnici intezivno hodala po stepenicama da što prije počnu trudovi, jer sam već bila luda od bolnice), ali sam drugu trudnoću nekako lakše podnijela,jer sam znala što me čeka, što mogu očekivati...
Mislim da sam rodila tako brzo zato što su trudovi "odrađivali"svoj posao. Znači normalno sam se otvarala i kad sam došla s drugom curicom u predrađaonu već sam bila otvorena 6( cm ili prstiju, to me uvijek buni ) tako da je sve došlo nabrzinu.
Sjećam se kad sam bila u predrađaoni sa mnom je bila jedna gospođa koja je tamo ležala prikopčana na CTG od šest ujutro (ja sam došla oko 6 popodne), imala je trudove, doduše ne jake, ali se nije ništa otvarala i na kraju je završila na carskom.
Nadam se da si sretnica i da ćeš se s trudovima normalno otvarati i da će ti proći što manje vremena da vidiš svog malog