Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kad nestaje mlijeko nakon prestanka dojenja

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno kad nestaje mlijeko nakon prestanka dojenja

frendica je prestala dojiti prije tri mjeseca, a još ima mlijeka, pa je malo zabrinuta, zanima ju kada otprilike prestaje produkcija mlijeka

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam ti točno, ali znam da sam i 6 mj. nakon poroda još uvijek mogla istisnuti koju kapljicu i to kad bih samo lagano stisnula..., od tada više nisam "cijedila" da vidim , pa i ne znam kad ga je nestalo

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

znači može to i dulje od tri mjeseca, ona se samo zabrinula da nešto nije u redu

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi smo prestali s dojenjem prije 7 mj,još uvijek ima mlijeka. Kad mogu očekvati da će "presušiti"

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni između zadnje dvoje djece nije uopće presušilo, dojila sam srednjeg 17-18 mjeseci. Nakon A. je isto dugo bila pokoja kap, ali ne baš sve do trudnoće s D.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja prijateljica jos ima tu i tamo neku kap mleka, a ne doji vec vise od 3 godine!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ovisi kad se hormoni unormale. Po mojem iskustvu - što dulje dojiš prije nestane. Vitu sam dojila do 2,5g i nestalo je nakon mjesec dana.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Ovisi kad se hormoni unormale. Po mojem iskustvu - što dulje dojiš prije nestane. Vitu sam dojila do 2,5g i nestalo je nakon mjesec dana.
    Nešto slično je i kod mene. Nikolinu sam dojila 2,5g, ali je ipak trebalo malo dulje da je u potpunosti nestalo. Sve je u hormonima.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    dojila sam do njegovih 20 mj..Moje sestre su dojile puno kraće i mlijeko im je nestalo relativno brzo,unutar mjesec dana.Nema pravila
    Hvala ženske,znači nema razloga za brigu
    Posljednje uređivanje od ***MARETA : 20.04.2010. at 01:45

babuska28 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

moja prodojeća pedijatrica (oko 50ak g ima žena) mi je rekla (dok sam malome davala i AD i izdojeno): gospođo, ja bi i sad mogla izdojiti 30-ak ml, pa kako Vi onda ne bi imali bar po 70ml u svakoj dojci za svoje dijete?!
    a voljena moja prodojeća teta doktorica koja me stalno podupirala!!!
    tek sad kužim

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam prestala dojiti prvo dijete nakon 13 mjeseci dojenja. Kako drugu bebu nismo mogli nikako napraviti, vadila sam hormone, među ostalima i prolaktin. Bio je blago povišen, ništa važno, rekli su doktori. No, tri godine nakon završetka dojenja taj malo povišeni prolaktin bio je dovoljan za istiskivanje malo i više nego par kapi mljijeka iz dojki i kod mene je smetao začeću. Morala sam čak piti bromergon da bih zanijela. Moja šogorica isti problem, samo je njoj prošlo čak 11 godina od prestanka dojenja. Navodno može proći i više od 20 godina i sve je to, kažu, normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •