Citiraj Mejra's mommy prvotno napisa
Gleda kremicu kroz staklena vrata i kaze sebi sasvim tiho: majko mila sta cu sad?!

Slažemo neki dan Leona i ja kockice dosta dugo i napokon joj objasnim da je mamina glavna zadaća puno se igrati s njom, ljubiti je i maziti, ali da osim toga mama jednostavno mora nešto i skuhati, spremiti i počistiti da nam pauci uha ne pojedu...

Nevoljko me pustila i taman ja našpricala šparhet i krenula ga čistit, čujem male nožice po hodniku tapa-tapa-tapa i slatki glasić: Mamaaaaaaaaaaa, idemo malo slagati kocke :trept, trept:
Idemo dušo, samo da ovo završim...
Ali mama samo maaaaaaaalo :pokazuje prstićima kako malo:
Ma sunce igrat ćemo se puno, ali mama mora sad ovo napraviti...
Ali mama, samo maaaaaaaaaalo :vuče me za majicu:
Leona, molim te, i ja bi se radije igrala s tobom nego čistila, ali zaista ovo moram napraviti....
Ali, mamaaaaaaaaaa...
Na to više nisam niš rekla već nastavila čistit...
Vidiš nju, pušta mi majicu, nasmije se od uha do uha i veli: ma, ok, mama, neću te više gnjaviti

Kad sam završila kuhinju i došla se igrati s njom, stavial je u krilo i igramo se, ona me odjednom zagrli i prošapće: ja tebe jako, jako volim

----------------------------------
Ovih dana me inače stalno grli i ljubi i govori lijepe stvari, pa sam sva u oblacima...
Tak je sinoć uspavljujem, ona me pokriva govori mi da sam njena draga curica i kao okrene se i zaspi...
Ali nakon pol minute se onak zatvorenih očiju, sneno, okrene i promrmlja: Mama, ja sam sretna!
Ja, naravno po podu, rasopila sam se ko sladoled, poljubim je i kažem da mi je to tako drago i da je puno volim...
Ona opet promrmlja: Mama, ja sam jako sretna!
Ja opet padam u trans i izgovorilm joj svašta lijepo i nježno...
Ona na kraju otvori okice, primi me rukicama za obraze i kaže mi razgovjetno:
Ali mama, ja sam ž-e-d-n-a!

Jadno dijete, cijelo vrijeme mi govori kako je žedna a ja njoj: baš sam sretna zbog toga!
Nemajka jedna